BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,06
ALTIN 2.326,36
HABER /  POLİTİKA

Ali Babacan'dan 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri açıklaması: Adayım...

Altılı masanın ortaklarından DEVA Partisi'nin Genel Başkanı Ali Babacan, altılı masada Cumhurbaşkanlığı adaylığı noktasında herhangi bir mutabakata varılamazsa Cumhurbaşkanı adayının kendisi olacağını söyledi.

Abone ol

Altılı masa üyelerinden Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili açıklama geldi.

Babacan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; "Biz 50+1’i değil, açık farkı hedefliyoruz. İlk turda ve açık farkla kazanmak istiyorsak bunun yolu ortak adaydan geçiyor. Ortak aday konusunda henüz görüşmedik. Niyetimiz ortak aday belirleyebilmek” dedi.

"Uzlaşamazsak aday olacağım"

Kendisine yöneltilen, "Cumhurbaşkanlığına aday olacak mısınız?" sorusuna da yanıt veren Babacan, altılı masada uzlaşı olmaması halinde partisinin Cumhurbaşkanı adayının kendisi olacağını söyleyerek, "Ortak aday belirleyemezsek o konuda bir uzlaşma olmazsa, o zaman her partinin genel başkanı doğal bir Cumhurbaşkanı adayıdır. Dolayısıyla eğer altılı masada uzlaşma olmazsa ben de DEVA Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayıyım." ifadesini kullandı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Elazığ'da tesadüfen keşfedildi 3 tarafı sularla çevrili fotoğraflanıp yetkililere haber verildi
Foto Galeri Elazığ'da tesadüfen keşfedildi 3 tarafı sularla çevrili fotoğraflanıp yetkililere haber verildi Galeriye Gözat