BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Alev Aydın Halsey'den bebek bekliyor Alev Aydın kimdir ne iş yapıyor?

ABD'li ünlü şarkıcı Halsey senarist olan Türk sevgilisi Alev Aydın'dan bebek beklediğini instagram hesabından duyurdu. Bu olaydan sonra Alev Aydın merak konusu oldu ve araştırıldı. Peki Amerika'da yaşayan ve oyunculuk yapan Halsey kimdir, kaç yaşında?

Abone ol

Alev Aydın kimdir sorusu bugün magazin basınında çıkan haberlerin ardından merak konusu oldu. ABD'li şarkıcı Halsey uzun süredir aşk yaşayan ve başta Türkiye olmak üzere birçok ülkeyi birlikte gezen Alev Aydın'dan hamile olduğu ortaya çıktı. Halsey bu mutlu haberi instagram hesabından takipçileri ile paylaştı. Peki kimdir Alev Aydın, kaç yaşında, ne iş yapıyor? 

Halsey ile senarist Alev Aydın bebek bekledikleri müjdesini Instagram hesabından duyurdu. Takipçilerini şaşırtan ünlü şarkıcı geçtiğimiz yaz Türkiye'ye gelmiş, İstanbul başta olmak üzere birçok yeri gezmişti. Halsey ile bir süredir beraber olan Alev Aydın hayatını Amerika'da sürdürüyor ve oyunculuk da yapıyor.

Alev Aydın

Alev Aydın kimdir: Senaryo yazarı Alev Aydın, Small Shots (2017), Controller and HipMen: Los Angeles (2017 filmlerinin senaristi olarak biliniyor.

Halsey ile 2019 yılından bu yana birlikte olduğu belirtilen Aydın, çocukluk döneminde Suudi Arabistan, New York, Antalya ve bulunduğunu Instagram gönderilerinde paylaşmıştı. Hayatını Amerika'da sürdürüren ünlü senarist, Cruel Hearts, Lonely Boy, Mother Hen gibi filmlere de imzasını atmıştı.

Halsey kimdir: Ashley Nicolette Frangipane 29 Eylül 1994, Edison, New Jersey'de dünyaya geldi. Sahne adı olarak hem doğup büyüdüğü yer olan eyaletinde ismini hem de isminin anagramı olan Halsey'i kullanır. Şarkı yazmaya 17 yaşında başlamıştır. 2014'te Astralwerks adlı müzik şirketi ile bir anlaşma imzalayıp ilk EP'si olan Room 93'ü çıkardı. İlk albümü olan Badlands'da Room 93'ü takip ederek 2015 yılında piyasaya sürüldü.

Halsey, New Jersey'de Ashley Frangipane adıyla doğmuş ve yetişmiştir. Anne tarafından İtalyan, Macar, İrlandalı ve baba tarafından Afrika-Amerika kökenlidir. 14 yaşında akustik gitara geçmeden keman, viyola ve viyolonsel çaldı.

Halsey 16 veya 17 yaş civarlarında ona bipolar bozukluk teşhisi konulduğunu belirtmiştir. 18 yaşında, mâli sıkıntılarla karşılaştı ve müzik, kirasını ödemek için bir yol oldu. Çeşitli sahne isimleri altında farklı şehirlerde çok sayıda akustik gösteriler yaptı. En sonunda lakabı olarak Halsey'yi seçti, bunun sebebi isminin (Ashley) anagramı ve Brooklyn'de gençliğinde çok vakit geçirdiği bir caddenin isminin olmasıydı.