BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.407,07
HABER /  MAGAZİN

Akkaya, Kamboçya'ya kaçacak

Deniz Akkaya "Artık buradan kaçmak istiyorum. Bir yıl Kamboçya’da mı yaşasam acaba?" dedi.

Abone ol

Deniz Akkaya’yı bir restoranda tokatladığı iddiasıyla gündeme gelen Efe Önbilgin, “Aslı astarı olmayan haberlerden çok sıkıldım. Artık buradan kaçmak istiyorum. Bir yıl Kamboçya’da mı yaşasam acaba?” dedi.

Kelebek'te yer alan habere göre; beş aylık kızları Ayşe’nin doğumunun ardından sık sık ayrılıp barışan Deniz Akkaya ile Efe Önbilgin arasında sular durulmuyor. Uzun bir ayrılık döneminin ardından Asmalımescit’te el ele görüntülenen Akkaya ve Önbilgin’in inişli çıkışlı ilişkileri, geçtiğimiz çarşamba günü Ulus’taki Sunset restoranda yaşadıkları tartışmayla yeniden gündeme geldi.

İddiaya göre baş başa yemek yiyen çift, konu evliliğe gelince tartışmaya başladı. Giderek büyüyen tartışmada Akkaya’nın sözlerine sinirlenen Önbilgin, diğer müşterilere aldırış etmeden eski mankene iki kez tokat attı. İddia hakkında konuşan Önbilgin ise Akkaya’yı tokatlamadığını söyledi: “Aslı astarı olmayan haberlerden artık çok sıkıldım, bunaldım ve yoruldum. Biz kavga falan etmedik, ben Deniz’i tokatlamadım. Ben böyle bir adam değilim. Artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Buralardan kaçmak istiyorum. Acaba bir yıl Kamboçya’da mı yaşasam? Belki unutulurum, belki hayatım daha iyi olur. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.”