BIST 10.267
DOLAR 32,22
EURO 34,77
ALTIN 2.416,78
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Aliağa'da ücretsiz spor eğitimi

Müzik eşliğinde yapılacak spor eğitimleri Pazartesi, Çarşamba ve Cuma Aerobik Egzersiz, Salı ve Perşembe günleri ise Aletli Egzersiz olarak yapılacak

Abone ol

Aliağa Belediyesi'nin geçen yıl başlattığı ücretsiz spor eğitimi programları 21 Haziran'da başlıyor. Eğitimi verecek olan Beden Eğitimi Öğretmeni Gözde Demir "Hafta içi her gün sabah ve akşam Aerobik Egzersiz ile Aletli Egzersiz uygulamalı olarak gösterilecek ve bu sayede yurttaşlar bilinçli spor yapma imkanına kavuşacak." dedi.

Yaz boyunca devam edecek olan ücretsiz spor eğitimi programları sabah saat 07.00'de Cumhuriyet Alanı yanında bulunan parkta, akşam programları ise Saat 20.00'de Uğur Mumcu Parkı'nda bulunan açık alan spor aletleri sahasında gerçekleşecek. Müzik eşliğinde yapılacak spor eğitimleri Pazartesi, Çarşamba ve Cuma Aerobik Egzersiz, Salı ve Perşembe günleri ise Aletli Egzersiz olarak yapılacak.

"21 HAZİRAN'DAN İTİBAREN SPOR YAPANLARI BİLİNÇLENDİRMEK İÇİN"

Amaçlarının vatandaşlara bilinçli spor yaptırmak olduğu belirten Beden Eğitimi Öğretmeni Gözde Demir; "Amacımız belediye olarak sabah akşam parklarda sokaklarda gelişi güzel spor yapan kişileri bilinçlendirmek, sporu doğru şekilde yapmayı öğretmek. Egzersiz kurallarına uygun ve doğru olarak yapılmalıdır. Herkesin egzersiz gereksinimi birbirinden farklı, o yüzden biz kişiye göre eğitim de vereceğiz. Bireyin yaşına, kondisyon düzeyine ve sağlık durumuna göre egzersiz programlarımız değişebiliyor. Vereceğimiz eğitimlerle vatandaşlarımız bilinçli spor, doğru egzersiz yapabilecek" dedi. Demir, Sağlılık yaşamayı seven bayan erkek herkesi 21 Haziran'dan itibaren spor yapmaya beklediklerini belirtti.