BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,98
ALTIN 2.420,78
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bakırköy'de sünnet şöleni gerçekleşti

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonla sünnet edilen 200 çocuk, sünnet şenliğinde doyasıya eğlendi.

Abone ol

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün organizasyonuyla Bakırköy’deki 5 özel hastanede 20 gündür hijyenik ve sağlıklı ortamda sünnetleri yapılan,sünnet kıyafetleri dağıtılan, Eyüp Sultan Camii’ne ziyarete giden yaklaşık 200 çocuk Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde düzenlenen sünnet şenliği ile unutamayacakları bir gün yaşadılar.

Galleria Alışveriş Merkezi’nin ana sponsorluğunda gerçekleştirilen yılın ilk sünnet şöleninde sünnet çocukları tahta bacaklar, jonklörler, akrobatlar, Ronald Show, sihirbazlar, palyaçolarla , müzik gösterileriyle eğlendiler.

Şenliğe katılacan Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen de sünnet çocuklarına çeyrek altın ve çeşitli hediyeler verdi.

Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen 7 yılda 2.600 çocuğun sünnetini yaptıklarını belirterek,” Öncelikle Bakırköy’deki 5 özel hastanemize çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın sağlıklı ve hijyenik ortamda sünnetlerinin olması bizim için çok önemli. Şu ana kadar 7 yılda yaklaşık 2.600 çocuğumuzun sünnetini gerçekleştirdik. “dedi.

Sünnet çocuklarına ve ailelerine ayrıca sınırsız yiyecek-içecek ikramı da yapıldı.