BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 34,99
ALTIN 2.499,33
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yakutiyeli minik boksörlerin başarısı

Yakutiye Belediyesi Spor Kulübü Boks takımı, alt ve üst minikler bölge şampiyonasında 11 birincilik elde ederek, takım halinde şampiyon oldu.

Abone ol

Erzurum’da düzenlenen müsabakalarda sikletlerinde 1 olan minikler Konya ve Nevşehir’de düzenlenecek Türkiye şampiyonasında Erzurum’u temsil edecekler.

Yakutiye Boks takımı Erzurum’da düzenlenen ve 6 resmi kulübün katıldığı Bölge Şampiyonasında önemli bir başarıya imza attı. Alt ve üst miniklerde Yakutiye Boks takımı toplanda 11 birincilik, 2 ikincilik ve 4’te üçüncülük elde etti. Yakutiye Belediyesi Boks takımı takım halinde de bölge şampiyonu oldu. Antrenör Cuma Yılmaz, alttan gelen iyi bir damarın olduğunu ifade ederek “Erzurum uzun yıllardır boksta başarılı sporcu yetiştiremiyordu. Erzurum geçmişte çıkardığı başarılı isimlere yenilerini eklemelidir.

Tabandan iyi bir kuşak geliyor. Bu çocukların önemli başarılara imza atacağına inanıyorum. Şüpesiz ki belediye başkanımız Ali Korkut’un takımımıza, spora verdiği maddi ve manevi destek başarılarımızı hızlandırmaktadır” dedi.
Bölge şampiyonasında birinciliği elde eden minikler Erzurum’u Türkiye şampiyonasında temsil edecekler. Üst minikler 15 Haziran’da Konya’da, alt minikler ise 22 haziran’da Nevşehir’de düzenlenecek Türkiye şampiyonasına katılacaklar. Antrenör Cuma Yılmaz, Türkiye şampiyonası için iddialı olduklarını söyledi.