BIST 10.882
DOLAR 32,20
EURO 34,99
ALTIN 2.514,99
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Arnavutköy'de yaz okulu kayıtları başladı

Arnavutköy Belediyesi, geleneksel hale getirdiği Ücretsiz Yaz Spor Okulları projesini yeniden hayata geçiriyor.

Abone ol

Yerel yönetimlerin soysal projelerinden en büyük desteği gençlere yönelik eğitim, kültür ve spor faaliyetlerine yönelik çalışmalar alıyor.

Özellikle spor alanında yapılan çalışmaların en önemlisi uzman hocalar tarafından gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimine katkı sağlayacak branşlarda verilen eğitim başı çekiyor.

Başvuru İçin Acele Edin

Arnavutköy Belediyesi Ücretsiz Yaz Spor Okulları projesini hayata geçiriyor. Belediye tarafından 3 yıldır yaz ve kış aylarında ayrı ayrı yapılan ücretsiz spor okulları projesinde bugüne kadar binlerce genç eğitim aldı. Bu yılki 7-15 yaş arası Ücretsiz Yaz Spor Okulları’na kayıtlara başlayan belediye, futbol, basketbol, voleybol, yüzme, halk oyunları, taekwondo, güreş, okçuluk, jimnastik dallarında kayıt alıyor. 7-15 yaş arası herkese açık başvurular için adaylardan, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, yüzme branşı için Hepatit B ve tam idrar tahlili, kayıt formundaki belgeler, sağlık raporu, veli muvafakatnamesi, ikametgah evrakları isteniyor.

Bilgi için belediyenin (0212) 597 04 64 numaralı hattı bu konuda yardımcı oluyor. Ayrıca belediyenin www.arnavutkoy.bel.tr internet adresinden bilgi alınabileceği gibi bizzat Arnavutköy Belediyesi Spor Lokali’ne de başvuru yapılabiliyor.