BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,08
ALTIN 2.467,72
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Melih Gökçek bürokratlarını topladı

Gökçek, 350 bürokratıyla yaptığı toplantıda başkentte yeni projeler için çalışmalara başlanmasını istedi.

Abone ol

Gökçek, Büyükşehir Belediyesi konferans salonunda gerekleştirdiği toplantıda 2010 yılında yeni çalışmalara imza atılması için bürokratlarına talimatlar ve görevler verdi.

Gökçek, ''Ankara'daki bütün caddelerdeki yaşanan sıkıntılar için uyanık olmamız gerekiyor. Caddelerde yaşanan her türlü problemleri belediyemize bildirin. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin değerli çalışanları olarak caddelerde yaşanan sıkıntıları Fen İşleri Daire Başkanlığı ve yeni kurulan Kent Estetiği Dire Başkanı Ömer Öksüz'e bildirmenizi istiyorum.

Ankara'nın dünya başkentleri arasında yer alması için yatırımlarımız hızla devam edecek. Muhalefet bizi eleştiriyor ama yatırımlarımıza hayalleri bile yetmez. Ankaralılar bu koltuğu bize emanet etti. Emanetin ne olduğunun farkında olarak 5 yıl boyunca garip gurebanın sahibi olarak çalışacağız'' dedi.

Bu tür toplantıların devam edeceğini söyleyen Gökçek, bürokratlarından proje getirmelerini isteyerek, Ankara'nın 2010 yılında kent estetiğini değiştireceklerini ifade etti.

Gökçek, toplantıda 3-13 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek Büyük Ankara Festivali için çalışmaların hızla yapılması gerektiğini kaydetti. 2.5 saat süren toplantıda bürokratlarını da dinleyen Gökçek, bu yıl yapılması gereken çalışmaları anlattı