BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,02
ALTIN 2.498,40
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ordu'da asfalt çalışmaları başladı

Ordu İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri ekipleri 2010 yılı yol asfalt bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Abone ol

Asfalt bakım çalışmalarına başlayan İl Özel İdaresi, bu yıl yapılacak çalışmalarla yol standardını yükseltmeyi amaçlıyor.

Bu amaç doğrultusunda Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, il genelinde mevcut olan bin 60 kilometre asfalt kaplama yoldan, kış aylarında yaşanan yağışların etkisiyle bozulan ve bakıma ihtiyaç duyulan köy yollarını tespit ederek bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Bozuk satıhlı köy yollarında gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmalarında öncelik 2010 yılı ikinci kat asfalt programında bulunan köy yollarına veriliyor.

11 personel, 2 kamyon, 1 robot, 1 yama silindiri ile yürütülen çalışmalarda bugüne kadar merkez ilçeye bağlı Emen Köyü (Kent Orman Yolu) 1 kilometre, Kayabaşı-Topluca yolu 7 kilometre, Akcatepe-Yukarıtepe yolu 4 kilometre, Öceli-Çavuşlar-Teyneli yolu 7 kilometre, Burhanettin Köyü yolu 4.5 kilometre, Alembey-Bayadı yolu 6 kilometre, Perşembe ilçesine bağlı Beyli Köyü 4 kilometre, Yumrutaş köyü 3 kilometre, Kırlı-Yarlı yolu 3 kilometre olmak üzere toplam 39.5 km köy yolunun bakım ve onarımı gerçekleştirildi.

Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada uygun hava koşullarında asfalt bakım ve onarım çalışmalarına devam edilmekte olduğu bildirildi.