BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SEÇİM

AK Parti'de İstanbul adayı sayısı ikiye indi! İzmir'e eski bakan gidiyor iddiası! İşte o isimler...

AK Parti'nin İstanbul konusunda yerel seçim çalışmalarını tamamlamak üzere olduğu belirtiliyor.  "Geriye kimin aday olacağı kaldı" deyip son düzlüğe kalan iki ismi verdi...

Abone ol

Hürriyet yazarı Deniz Sipahi, AK Parti'nin İstanbul konusunda yerel seçim çalışmalarını tamamlamak üzere olduğunu belirterek, "Geriye kimin aday olacağı kaldı. İstanbul için Murat Kurum ve Tevfik Göksu isimleri ön planda gözüküyor" dedi. "Ankara ve İzmir için de anketler, yoklamalar devam ediyor" diyen Sipahi, şunları kaydetti:

İzmir'de Hamza Dağ güçlü ama...

"İzmir için düne kadar en çok Hamza Dağ ismi konuşuluyordu. Hâlâ da öyle... Ama İstanbul’a ayrı bir önem veren AK Parti’nin; Dağ’a özel bir görev vereceği, kampanyanın yürütülmesinde kendisine ihtiyaç olduğu da konuşuluyor. Siyasette denklemlerin her an değişebileceğini unutmamak gerekir.

İki eski bakanın ismi gündemde...

Bu özel görevlerden biri Hamza Dağ’a verilecekse; İzmir için konuşulan üç isim öne çıkıyor. Tarım eski Bakanı Bekir Pakdemirli, Ekonomi eski Bakanı ve İzmir Büyükşehir adayı Nihat Zeybekçi, AK Parti Genel Başkanı Hamza Dağ ve İzmir milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı..." 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
En son İstanbul anketi! Ekrem İmamoğlu rakiplerine fark attı! İYİ Parti'ye tabanından kötü haber
Foto Galeri En son İstanbul anketi! Ekrem İmamoğlu rakiplerine fark attı! İYİ Parti'ye tabanından kötü haber Galeriye Gözat