BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.439,20
HABER /  SEÇİM

AK Parti ile Yeniden Refah anlaştı! Yeniden Refah İstanbul'da aday çıkarmayacak

AK Parti ile Yeniden Refah Partisi arasındaki ittifak görüşmeleri yaşanan kesintinin ardından yeniden başladı. AK Parti ve Yeniden Refah Partisi anlaştı. Yeniden Refah İstanbul, Ankara ve İzmir'de aday çıkarmayacak ve AK parti adaylarını destekleyecek. AK Parti'nin iki ili Yeniden Refah'a verdiği iddia edildi.

Abone ol

AK Parti ve Yeniden Refah Partisi arasında kesintiye uğrayan ittifak görüşmeleri yeniden canlandı. Yeniden Refah Partisi'nin AK Parti'nin belediye meclis üyeliği ve birkaç yerde ilçe belediye başkanlığı teklifi sonrası İstanbul seçimlerinde aday çıkartmayacağı ve Murat Kurum'u destekleyeceği öne sürüldü. 

AK Parti iki ili Yeniden Refah'a verdi!

Dün AK Parti'den istifa eden MKYK üyesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Danışmanı Kasım Gülpınar, Yeniden Refah Partisi'nin Şanlıurfa belediye başkan adayı oldu.

AK Parti'den istifa eden Erdoğan’ın Danışmanı Kasım Gülpınar Şanlıurfa adayı.

Ali Rıza Septioğlu'nun oğlu ve AK Parti eski milletvekili Faruk Septioğlu da YRP'nin Elazığ Belediye Başkan adayı olarak açıklandı. İki aday, AK Parti’nin iki önemli şehri Yeniden Refah Partisine vererek İstanbul için anlaştığı şeklinde yorumlandı. 

23. ve 24. Dönem Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu Elazığ adayı...

3 ilde aday çıkarılmayacak...

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre; YRP ile AK Parti’nin heyetleri, yaşanan kriz sonrasında önceki gün yeniden bir araya geldi. Görüşmede "YRP’nin Ankara, İstanbul ve İzmir’de aday çıkarmayarak Cumhur İttifakı’nın adaylarını destekleme kararını aldığı" ifade edildi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Turgut Altınok sonrası Ankara'da ilk anketten çarpıcı sonuç! Mansur Yavaş için alarm zilleri çalıyor...
Foto Galeri Turgut Altınok sonrası Ankara'da ilk anketten çarpıcı sonuç! Mansur Yavaş için alarm zilleri çalıyor... Galeriye Gözat