BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Peş peşe depremlerle sallandık! Önce Kastamonu sonra Adıyaman'da deprem oldu! AFAD'dan açıklama var

6 Şubat depreminde büyük şıkım yaşayan Adıyaman'da bir deprem daha oldu. Sabah saat 08:21'deki depremle ilgili AFAD'dan açıklama var. Prof. Naci Görür, o bölge için uyarı yapmıştı. Bu sabah Kastamonu açıklarında da 4.4 deprem oldu,

Abone ol

Karamanmaraş merkezli iki büyük depremde büyük yıkım yaşayan Adıyaman'da bu sabah yeni bir deprem daha oldu. Vatandaşları panikleten depremle ilgili AFAD'dan açıklama geldi.

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı yerin 7.1 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Naci Görür o bölge için uyarmıştı

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş ve Erzurum depremlerinin ardından yaptığı açıklamada Doğu Anadolu bölgesi için "Son depremler Doğu Anadolu’yu da belirli ölçüde sıkıştırdı. Yöre hep aktif" demişti. Bugünkü depremden sonra akla Naci Görür'ün uyarısı geldi.

Kastamonu'da da deprem oldu

Karadeniz'de Kastamonu açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'ın verdiği bilgiye göre, saat 05.42'de merkez üssü Kastamonu'nun Doğanyurt ilçesi açıkları olan 4,4 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Depremin 17,68 kilometre derinlikte meydana geldiği ve Doğanyurt'a 173 kilometre mesafede olduğu belirlendi.