BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.420,93
HABER /  GÜNCEL

5 Aralık ne günü Dünya Mühendisler Günü nedir resimli mesajları

5 Aralık ne günü araştırması vatandaşların gündeminde. Bugün 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü. Dünya üzerinde farklı günlerde kutlanan Mühendisler Günü ülkemizde her yıl 5 Aralık'ta kutlanıyor. İşte 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü'ne özel resimli mesajlar ve kutlama sözleri

Abone ol

5 Aralık nedir, bugün ne günü araştırmaları vatandaşların gündeminde. Bugün yani 5 Aralık hem Dünya Kadın Hakları Günü hem de Madenciler Günü olarak kutlanıyor. Dünyada farklı tarihlerde kutlanan Dünya Madenciler Günü ülkemizde 5 Aralık'ta kutlanıyor. İşte 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü'ne özel resimli mesajlar ve kutlama sözleri 

DÜNYA MÜHENDİSLER GÜNÜ NEDİR: Ülkemizde 5 Aralık tarihinde kutlanan bu özel gün, çeşitli ülkelerde yılın farklı tarihlerinde kutlanıyor. Mühendislik Günü'nün bazı ülkelerde kutlanma tarihleri şöyle; Arjantin 16 Haziran, Belçika 20 Mart, İtalya 15 Haziran, Rusya 22 Aralık.

5 ARALIK MÜHENDİSLER GÜNÜ MESAJLARI: Meslekte geçirilen her bir yıl mühendislik binasına konan ek bir taş gibidir. Uzun yıllar hizmet etmiş ve hala da hizmet eden mühendisleri canı gönülden tebrik eder, bu vesileyle tüm mühendislerimizin Dünya Mühendisler Gününü kutlarım.

Farklı çalışmalar ve projelerle hayatımızı kolaylaştıran mühendislerin 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü kutlu olsun.

Sabah güne başlanmasından itibaren günün sona ermesine kadar geçen zaman diliminde karşımıza çıkan çoğu şey mühendislerimizin çalışmaları sonucu insanlığın hizmetine sunulan şeylerdir. Tüm mühendislerimizin bu özel gününü kutlarım.

Mühendislik, bilgi ve becerinin uzun soluklu elde edildiği ve üst düzey tecrübe gerektiren bir meslektir. Bu münasebetle Dünya Mühendisler Gününüzü kutlarım.

Tüm mühendislerin, değerli Meslektaşlarımızın Dünya Mühendisler Günü kutlu olsun. Toplumsal yaşamın her aşamasında önemli hizmetler veren Mühendislere hak ettikleri saygıyı gördükleri bir yaşam dileriz.