BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,09
ALTIN 2.466,08
HABER /  SPOR

10 maça bedel fotoğraf

Futbolda sertlik zaman zaman olur. Ancak gazetecinin çektiği fotoğraf bir oyuncunun futbol hayatını bakın nasıl kurtardı.

Abone ol

Üçüncü Futbol Ligi 2. Grup'ta Bulancakspor ile Çorumspor arasında yapılan maçın bitiminde bir gazetecinin çektiği fotoğraf, Bulancaksporlu futbolcu Hicabi Demir'in futboluna adeta hayat verdi.

Ligin üst sıraları için mücadele veren Bulancakspor, 11 Şubat Pazar günü sahasında karşılaştığı Çorumspor ile golsüz berabere kaldı. Maç bitiminde Bulancaksporlu futbolcular maçın hakemine büyük tepki gösterdiler.

Daha sonra yaşanan olaylar sonrasında Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, düzenlenen raporlar doğrultusunda Bulancaksporlu Hicabi Demir'in de aralarında bulunduğu 3 futbolcu ile teknik heyete çeşitli cezalar verdi.

Hicabi Demir'in olaylara karışmadığını ve haksız ceza aldığını öne süren Bulancakspor Kulübü Yönetimi, yerel Yeni Giresun Gazetesi'nde yayınlanan bir fotoğrafı Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'na delil olarak sundu. Bunun üzerine de Bulancakspor yönetiminin itirazını değerlendiren Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, hakeme fiili saldırıda bulunduğu gerekçesiyle 10 maç ceza alan Bulancaksporlu Hicabi'nin cezasını olay sırasında çekilen bir fotoğrafta saldırıyı başka futbolcunun yaptığının belirlenmesi üzerine kaldırdı.

Fotoğrafta hakeme saldırıyı yapanının Gürkan Yarar olduğu tespit edilerek, bu futbolcunun dosyası işlem yapılması için Futbol Federasyonu Genel Sekreterliğine gönderildi. Bulancakspor Kulübü de Gürkan'ın kulüp ile ilişiğini kesti.