BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,07
ALTIN 2.466,30
HABER /  SPOR

Ceyhun Eriş içini döktü

Trabzon'un yıldız oyuncusu Ceyhun Eriş, kendini sıradan bir futbolcu gibi hissederse futbolu bırakacağını söyledi ve ekledi;

Abone ol

Ceyhun Eriş, Trabzonspor Dergisi'nin bu ayki sayısında verdiği röportajda, hayatında hep yakın hedeflerin peşinden koştuğunu belirterek, ''Ana hedefim Türkiye'de herkesin tanıdığı kaliteli bir oyuncu olmaktı. Sıradan bir oyuncu olmayı istemedim. Hala bu fikrim devam ediyor. Kendimi sıradan bir oyuncu olarak hissedersem futbolu hemen bırakırım diye düşünüyorum. Ayrıca yurt dışı ve milli takım hedefim devam ediyor. Bunların dışında gerçekleştiremediğim hedefim yok'' dedi.

SAKATLIKLAR HEDEFE VARMAYI UZATTI
Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle isteği yere gelmekte biraz geciktiğini, ancak şu anki durumundan da gayet memnun olduğunu kaydeden Ceyhun, ''Yaşım 30 olduğu için bazıları 'bunun işi bitmiş' diyebilir ama ben buna katılmıyorum. Çünkü 30 yaş ve üzeri insanın en olgun ve en yararlı olduğu dönemdir. O nedenle geri kalan hedeflerimi gerçekleştirmek için önümde yeterli zaman olduğuna inanıyorum'' diye konuştu. 

ZİYA DOĞAN AŞIRI DİSİPLİNLİ DEĞİL

Ceyhun, teknik direktör Ziya Doğan ile ilgili değerlendirme yapmanın kendisi için erken olduğunu dile getirerek, ''Ancak bana aşırı disiplinli gelmedi. Sadece olması gerektiği kadar disipline önem veriyor. Bu çok normal. İlişkiler biraz da takımın alacağı saha sonuçlarına bağlı. Eğer takım iyiyse hoca, yönetici, futbolcu ve taraftar da iyi olur. Aksi taktirde herkes kötü. Bence oyuncularla teknik adamlar birbirlerine yakın olmalıdır. Futbol oynuyoruz. Müdür, işçi ilişkisi yanlış. Her iki taraf rahatlıkla birbiriyle diyalog kurabilmeli. Oynadığım takımların çoğunda hocalarımla hep iyi anlaştım. Yerine göre onlarla arkadaş, baba, ağabey ve teknik adam ilişkisi kurdum'' dedi.