BIST 10.540
DOLAR 32,28
EURO 35,02
ALTIN 2.476,35
HABER /  SPOR

Canaydın taraftara kırgın

Canaydın, Trabzonspor maçında sarı-kırmızılı taraftarların protestosunun kendisini kırdığını söyledi.

Abone ol

Özhan Canaydın, bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, Trabzonspor maçında taraftarların gösterdiği tepkiyle ilgili olarak, ''Taraftarımıza biraz kırıldım. Özellikle ilk bölümde sessiz kalmalarına'' dedi.

Yaşadığı moral bozuluğuyla maçın devre arasında Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'tan izin alarak stattan ayrıldığını ve eve gitmeyi planladığını söyleyen Canaydın, ''Stat dışında Musa Büyük'ün ayağında iki yerinden kırık olduğunu öğrenince, yanına uğrayıp oradan eve gitme kararı aldım. Pankartların ise kesinlikle organize açıldığını düşünmüyorum'' diye konuştu.

''Adnan Polat'tan memnunum''

Özhan Canaydın, başkan yardımcılığı görevini üstlenen Adnan Polat'ın üzerinden spekülasyon yapılmak istendiğinden yakınarak, şunları kaydetti:

''Seçimlerin üzerinden yıl geçmiş, yeni seçimler geliyor neredeyse, hala seçimi Adnan Polat mı kazandırdı deniyor. Bunları geçelim. Sürekli beraberiz biz Adnan Polat'la. Günde en az 6 saat beraberiz. Benim kendisiyle hiçbir problemim olmadı. En çok çalışan yöneticilerden biridir. Performansından çok memnunum. Devam edeceksem, her listemde yanımda isterim.''

Hocanın takdiri

Canaydın, derbi maçta Beşiktaş karşısına çıkarılan ve büyük eleştirilere hedef olan kadrodaki değişikliklerden haberdar olup olmadığının sorulması üzerine, ''Galatasaray'da hiç kimse takımın kuruluşunda, hangi oyuncunun oynayacağında veya oyamayacağında hocamızı etki altında bırakmaz. Hakan'ın zaten annesi rahatsızdı. Kendisi çok duygusal biri olduğu için oynayamazdı. Ümit'in neden olmadığını düşündüm. Sanırım son haftalardaki performansına baktı hocamız. Takdiri böyleymiş''dedi.

Canaydın, bu sezon Galatasaray'ın yine şampiyon olacağına inandığını kaydederken, ''Bir durgunluk döneminin ardından tekrar çıkışa geçtiğimiz düşünüyorum. Önümüzde 10 maç kaldı. Göreceksiniz çok farklı bir tablo ortaya çıkacak. Fikstür avantajımız var. Trabzonspor maçındaki oyunumuza güveniyorum'' diye konuştu.