BIST 10.173
DOLAR 32,29
EURO 34,97
ALTIN 2.442,81

Yaşlı adam eşini kapıcıyla aldattığı iddiasıyla katletti! Mesajlar olay...

KOCAELİ'nin Darıca ilçesinde, hakkında 'evden uzaklaştırma' kararı olan Sait Parlakyıldız (67), eve zorla girerek eşi Elif Parlakyıldız'ın (45) üzerine tabancayla kurşun yağdırarak öldürdü. Parlakyıldız, eşini apartman kapıcısıyla kendisini aldattığı için öldürdüğünü söylerken, kapıcıya gönderdiği mesajlar olay oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Ayhan

Yazık be karım aldatıyor pat öldür

Dasaf

Ya yaptığınız yorumlara bakın ölmüş bir kadın var ve kocası beni aldatıyordu diye aldattı olmuyor sizler aldatırken yanındamıydınız da konuşuyorsunuz girin insanların günahına bilinki o kadının günahı varsa bile görmediğiniz duymadığınız konuya yorum yaparak günahını üstlendiniz bile ve dahası siz ahlak savunucuları o kadının yapıp yapmadığını bilmeden yargısız infaz ediyorsunuz nerde kaldı sizin ahlakınız böyle bir toplumda kadında ölür tecavüzde olur hak da yenir düzeltin kendinizi ki evlatlarınız bare sizinle aynı zihniyetle olmasın

Barbaros

67-45, 22 yil yas farki! Bu zaten yanlis!

Bu Fakir

Kendinden 22 yaş genç bir kadınla evlenmiş sonra da şüphe içinde şüpheye düşüyor ve şüphelerine yenik düşüyor. Allah Ümmeti Muhammedi Şeytana uydurmasın.

Adil

Kadin hem adamin koynuna giriyor hem de baska birinin. Kocasinin yapmasi gereken bir güzel dövüp kçina tekmeyi sallamakti. Tabi ki demesi kolay, kadin adamin yillarina mal olmus. Biriyle evleniyorsun ve onla ömrün bitiyor bir farkediyorsun ki baskalarinin koynuna giriyor. Munafik karakterliler yillarca kendilerini gizleyebiliyorlar.

OFLU BABA

TEK KOCAYLA YETIMEYECEKSEN DAHA DOGRUSU TEK HEYKELLE YETINMEYECEKSEN NE DIYE EVLENIYORSUN BE KADIN COK MERAKLI ISEN HEYKELLERE GIDECEKSIN KARAKOY YUKSEK KALDIRIMDA CALISACAKSIN ISTEDIGIN HER BOY MEVCUT ORADA KOCASINI ALDATAN KADININ OLDURULMESINI MUTLULUKLA KARSILIYORUM BURADA HUKUK DEGIL ORMAN KANUNU GECER HAKLISIN HAMSO YERDEN GOGE KADAR KAPICIYIDA IHMAL ETME KADININ YANINA GONDERMEYE

Misafir

aldatma var diye öldüremezsin..

Misafir

Aldatma varsa normal

ahmet

öldürenin bahanesi hazır; beni aldatıyordu.. böylelikle ceza indirimi alacak..

ali

evden uzaklaştırma çözüm değildir.yapacak olan herzaman bir fırsat bulur.devlet herzaman yaptığı gibi çözüm yerine tozları halının altına süpürüyor.

  • 1