BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Ukrayna, Türkiye ile yapılan anlaşmayı duyurdu

Ukrayna Devlet Başkanı Poroşenko, Türkiye'den İnsansız Hava Aracı (İHA) alımı anlaşması imzalandığını bildirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Delibalta

Misafir madem herkes iha yapıyor bi tane de bize yap iyisinden olsun çocuklar da uçuracak

serdar er

Güya hayvancılık ülkesiyiz ve düne kadar canlı hayvan satın aldığımız 4 yıllık devlet Ukrayna 3-5 tane İHA alacakmış.O da gizli rica üzerinedir .

ilhan faki

Çanakkalede,dumlu pınarda araplarinanmi savaştın ?

Hüseyin

" İhalari bugün herkes yapıyor diyen " vatandaşa, ukrayna ondan mi alıyor. Heronlari israilden alsak sesiniz cikmaz.Fesatligi bırakın neden daha iyisi olmuyor deyin..

Misafir

Türkyenin Ukraynaya İHA satması büyük bir olay.ilgilileri tebrik etmek lazım..

Misafir

iha lari bugün herkes yapiyor

Misafir

cunku ingilizinden once sirtimizi arkadan bicaklarlar da ondan dna meselesi sen anlamazsin

Dadal oğlu

ingilizi amerikalısı almanı geliyorda arablar gelince niye rahatsız oluyorsunuz.

Avşar oğlu

Bayraktarlar bazılarını rahatsız ediyor nedense. Devletin kaynakları eskiden zenginlere faiz olarak gidiyordu şimdi fakir fukaraya gidiyor ananıza babaniza bakiyorsunuz para alıyorsunuz istediğiniz hastaneye gidiyorsunuz meşin koltuklarda sira bekliyorsunuz Daha niceleri .bütün bunları bilerek inkâr ediliyorsa Burda iyi niyet aramak mümkün değil.

Misafir

Senin gibi baidller olanda daha Cook kafamızı kuma göreriz . Nerden nereye geldik Türkiye'nin yer altı yer üstü kaynakları hep satıldı haberin. Varmı. Araplar yurduma doldu haberin var mı turk vatandaşlığı para ile satılıyo haberin varmı milli gelerin yüzde 70 zengine gidiyo haberin varmı . Dış borçtan haberin varmı saman bile ithal ediyoruz haberin varmı rezillikler almış başını gidiyo haberin var mı. Ama sen biat etmissin sana hic bir. Şey fayda etmez

Kamil

Almaktan satmak daha güzel.Ülkem için insanlar için sevindirici bir olay.Diğer alanlara da vesile olur inşallah...Düşmanlarımız üzülüyordur,hele ki içeride bulunan hainlerin halini düşünemiyorum.

Mehmet

Nereden nereye geldik. Gormeyen gözler görsün artık

  • 1