BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,74
ALTIN 2.400,91

Referandum iptal olur mu AK Parti'den son açıklama

Referandum iptal olur mu? Referandum iptal olacak iddialarına son noktayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı koydu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
2010'da evet deyince aldatılmıştık

Barzani, PYD ve PKK ellerini ovuşturarak evetinizi bekliyor.

Misafir

iptal etmeye gerek yok da... oy pusulalarını beyaz evet olarak koysunlar oy kabinlerine...kahverengi hayır olmasa da olur... "HAYIR" diyecek olan bu bayrağın,bu vatanın,bu milletin öz be öz vatandaşları "VATAN HAİNİ" nasılsa...Onların sandığa gitmelerini de engellemek lazım...Salon vermemek,elektrikleri kesmek ve salon basmak da gereksiz!

adam

ellerinden gelse bir oyun yapacaklar ama...

UZATMALI AKP

HAYIR EFENDIM OYLE DEYIL BU VATANI SIZLERE ASLA TESLIM ETMEYECEYIZ SIZDE COK IYI BILIYORSUNUZ HAYIR KAZANACAK DIYE BU BOLONUNUZ SONECEKTIR MERAK ETME.ISTER IPTAL EDIN VEYA ETMEYIN SIZLERIN KULLANMA TARIHINIZ COK TAN GECTIDE DARBEYE DUA EDIN 1 YIL DAHA UZATMALI OLDUNUZ.

Misafir

Bir evet uğruna ya Rab! Ne dostluklar bozuluyor

Kime Fayda

Bütün Dünya, “Türkiye'de demokrasi, özgürlük yok, İnsanlığa karşı işlenen suçlar var” Avrupa'da ülkelerine düşmanlığın ne anlamı var?.

2010'da evet deyince aldatılmıştık

Başından beri hayırcılar önde gidiyor. Evet öne geçmedikçe referandum her an iptal edilebilir, kanaatindeyim.

misafir

Millete kendi öz iradesiyle oy kullanmasını adeta yasaklıyorsunuz!Kimi çıkıyor hayır diyenler hain,kimi çıkıyor sapık,kimi çıkıyor terörist yapıyor!O zaman hayır diyenler bunları kabullenmeli mi?Bırakın referandumu meclis kabul etti deyin ve bitirin bu işi.

Misafir

Gülen’in yerini İlim Yayma Cemiyeti ...Süleyman Efendi Cemaati... Menziller, Mahmud Hüdayi Vakfı Topbaşlar Aldı... Ama AKP'de HAYIR'CILAR var!

  • 1