BIST 10.281
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.399,34

'Öldürmeye Cihangir'den başlarız' diyen sunucudan flaş karar

Akit TV'de yayınlanan 'Gün Başlıyor' programını sunan Ahmet Keser, "Sivil öldürecek olsak Cihangir’den başlarız, Nişantaşı, Etiler... Değil mi? Yani bir sürü hain var. Türkiye Büyük Millet Meclisi var” ifadeleri sonrası istifa etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 30 Adet Yorum
Hakkı B.

Yapmacık olmamalı, gerçek bir soruşturma geçirmeli. İsteyerek mi o lafları söyledi yoksa birileri mi azmettirdi? Cihangir, Nişantaşı ve Etiler'deki siviller kendisine geçmişinde unutamayacağı kötü bir şeyler mi yaptılar? TBMM'ye niye düşman!?

mergen

ne diyor bu allahın delisi yolarım seni and olsun.

veli

adam kitabın ortasın konuşmuş yalan mı

Misafir

KRALDAN ÇOK KRALCILARIN SONU BU...ÖRNEK FETÖ--ÖRNEK MELİH--ÖRNEK DİĞER YALAKA BİR YORUMCU VARDI İSMİNİ BİLE UNUTTUĞUM--VE ŞİMDİLİK ÖRNEĞİDE BU SAFTİRİK..NEYSE HEPSİ ÖĞRENECEK KRALDAN ÇOK KRALCILIĞIN SONUNU ..HAAA UNUTMADAN BİRDE BU SİTEDE YAZAN BİRİ VAR ODA ÖĞRENECEK KRALDAN ÇOK KRALCILIK NEDİRİ..

Argo

Bu gibi söylemler ne için mi yanlış ve tehlikeli? Çünkü hangi kesimden olursa olsun herkesin kendi ideolojisi ve kırmızı çizgileri farklıdır. Buna göre değerlendirme yaparsak on milyonlarca hain ve vatansever ilan edilir.Ülke yaşanmaz bir hale gelir. Ilk hedef sevgi, hoşgörü ve saygı olmalı. Aksi takdirde 80 milyon hain çıkarırsın.

doğrucu

adamlarda zihniyet bu... kendileri gibi düşünmeyen herkes düşman... eee çok görmeyin TV kanalını zaten kimlere yalakalık yaptığı biliniyor..

Bayrak

Allah bunun gibilerin tez zamanda belasını versin inşallah.

yorum

alt tarafı spiker....işte istifa etti,gitti....ancak bunları denize dökeriz diye halkı tehdit eden bir siyasetçi bozuntusu varsı ona ne oldu.....

dadaş rıfat

Ahmetkardeş doğru söylemiş tabi cihangirin hepsi değil vatan hainleri için söylemiş

AaAS

az bile demiş didline sağlık

kemal şahin

Bu lafları foks ta fatih portakal veya ismail küçükkaya söyleseydi kanunun bilmem kaçıncı maddesine göre soruşturma açılır kaç yıl ceza istenirdi.söz konusu yandaş olunca maksadını aşan laflar deyip üstü kapatılır.

Abcd

Hukuk devletinde sucluya cezayı adalet kurumları verir,ne olduğu belirsiz insan görüntülüleri değil.ayrıca dinden imandandan beslenen zavallilar,o canı sizmi verdiniz de alıyorsunuz?

fetres

Akit TVnin açıklamasındaki ,ikinci paragraf çok dikkat çekici"....bahane edilerek kurumunun linç edilmesine meydan vermemek üzere ..." BURADAN BENİM ANLADIĞIM ŞEY ÇOK KÖTÜ. Yani Akit Tv. aslında Ahmet Keser haklı amma demek istiyor.KAFA AYNI KAFA MAALESEF. Ahmet Keser suyun yüzüne çıktı sadece.!!Suyun altı aynı. Aynen Katılıyorum kardeşim. AKİT TV nin Açıklaması'nıda dikkatli okumak gerekiyor. bunların özrü kabahatinden de beter.

Adem adam

Adam doğru söylüyor niye kızıyosunuz

Murat mercan

Adam doğru diyor, bu hainler darbe gecesi tankları alkışlayanlar degilmiydi, ne çabuk unuttunuz. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar boşuna dememişler.

SPİKER AZ BİLE SÖYLEMİŞ

ÖLDÜRMEYE EN YAKINIMIZDAKİ VATAN HAİNLERİNDEN BAŞLAMALI.

ERDOĞAN

BUDA KAÇAR.ABD VEYA AVRUPAYA

rasim cecen

Ben ilk meleğe başladığımda bu adamla aynı kanalda çalıştım.Kanalda yatıp kalkardı.Ateist gibiydi ve sağlam bira içerdi.Ak Partiyi eleştirirdi.Eleştiri mailleri okurmuş gibi yapardı ama kendi uydururdu hepsini.Nerdeeen nereye.

İSTİFA YANLIŞ

İSTİFA YANLIŞ.SPİKERİN İFADELERİNE BENDE KATILIYORUM.ÖNCE TEMİZLENMESİ GEREKENLER İÇİMİZDEKİ FETÖ,PKK VE DHKPC DESTEKÇİLERİDİR.ÖNCE İÇİMİZDEKİ VATAN HAİNLERİ TEMİZLENMELİ.

Balaban Beyi

Akit TVnin açıklamasındaki ,ikinci paragraf çok dikkat çekici"....bahane edilerek kurumunun linç edilmesine meydan vermemek üzere ..." BURADAN BENİM ANLADIĞIM ŞEY ÇOK KÖTÜ. Yani Akit Tv. aslında Ahmet Keser haklı amma demek istiyor.KAFA AYNI KAFA MAALESEF. Ahmet Keser suyun yüzüne çıktı sadece.!!Suyun altı aynı.

Misafir

zihinleri ve gönüllerinde cihangirden başlayarak, bütün karşıtlarını yok etmek varmış.sözde dindarlar, meğer katliam peşindeymiş.''dervişin fikri ne ise, zikri de odur.'' dedikleri, bu olsa gerek.

ali usta

bunun geçmişte yaptıklarını biliyormusunuz araştırin iyi bir maaş için sakal bıraktı fikir ukarası şahıs

Bordo bereli

Tam rezil olmuŠsunuz sizin sizden haberiniz yok ,

ahmet çevik

Bre gafil provakatör

Haydar

Böyle dengesiz herifler davalarına da, hükümete de zarar verir. Nerden bulurlar böyle adamları?