BIST 10.337
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.400,41

Hükümetten son dakika Kudüs uyarısı! Felaket olur

Türkiye'den Kudüs'le ilgili son dakika bir çağrı geldi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ ''Kudüs'ün başkent ilanı hepimiz ve herkes için büyük felaket olur'' açıklamasında bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Anti arabic

E.Arapyadan ses cikmadi.!onlarin meselesi asil.😶

Hakkı BULUR

Hükumet dış politika ile sokak kavgasını bir birlerine karıştırıyor. O yüzden he hep başarısızlık, hep başarısızlık.

Misafir

islam ülkelerinin en önemli meselesi israil devletini kabul edememeleridir. Müslümanlar istiyorki İsrail oradan gitsin böyle bir şeyin olması imkansız önce bunu bir kabul et, sonra adamın içişlerine karışma hakkın olmadığına sıra gelecek, dolayısıyla kudüsü ister başkent yapar ister son kent bize ne

misafir

mavi marmara davasını sattığınız ve altına imza attığınız anlaşma metninin son kısmında taraflar olarak ankara ve kudüs yazıyor yani ülkelerin başkentleri ..dikkat telaviv yazmamış ve siz bu kağıdın altına imza atarak 28/206 tarihinde bugün trumpın yapmak istediğini yapmışsınız zaten...iki yüzlülüğün alemi yok ama millet saf medya satılık araştıran yok değil mi...inanmayan 28/2016 tarihli anlaşma matnine baksın internette var

Erol Baron

İslam dünyası için 2 çok önemli şehir vardır. Bunlardan birincisi KUDÜS, ikincisi de İSTANBUL dur. MEKKE'yi saymıyorum çünkü Suudiler Hristiyanlarla beraber hareket ediyorlar.

Misafir

Ne yapacaksınız, Israile ekonomik ambargomu koyacaksınız yoksa sınır ötesi Operasyon mu yapacaksınız? Ne gibi bir yaptırım gücünüz var yada Kim sizi ciddiye alıyor?

A.L.

'Yükseköğretim mezunları bekçiliğe akın etti.' İNSANIN İŞİ EMEĞİ DE KUTSALDIR... İSRAİLE ÜFÜRÜR GİBİ TRİBÜNE BOŞ KONUŞULMASIN... İNSANIMIZ ŞİDDETLE, İŞSİZLİKLE PARÇALANIYOR....

Misafir

mesele Arap meselesi değilki. mesele İslam sen hâlâ uyu. çok korkuyorsan avrupaya git.

A.L.

KUDSALA ÖNEM VEREN MİLLETİ SÖMÜRECEK GÜNDEM Mİ ÜRETİLİYOR? UTANÇ RAPORUNA BAKIN! KUDÜS GİBİ ÖNEMLİ İNSANIMIZIN DÜŞTÜĞÜ UTANÇ HAL NE OLACAK?

Misafir

Kudüs üc bin senedir Yahudilerin yani Beni Israil Ogullarinin Kutsal yeri niye rahatsiz oldunuz anlamadim.. Bizim Mekkemiz Medinemiz var yetmiyor mu? Üstelik Hz. Musa bizim de Peygamberimiz, Araplarla Yahudiler ayni kökten geliyorlar atalari AYNI(Sami kavmi) bir nevi kardesler..derdinizi pek anlamadim..

Kayhan Kale

11 milyar $ lık uçak alımını neden iptal etmiyorsunuz?Hala neyin dostluğu?

Misafir

ilk etapta hazırda bekliyen 5000 osmanlı ocaklıyı gönderelim... kudüs için ahkam kesiyorlardı şimdi de savaşsınlar...

Misafir

cennet vatanimiz Türkiyeyi durmadan maceralar icine sokmak ne derece dogru.. yeter artik! disarda olan olaylar yüzünden ülkemizin gelecegini tehliklere atmak dogru degildir.. 46 Arap ülkesi varken bize ne yahu! Onlar düsünsün!

Misafir

simdi güllük gülüstanlikmi yani

  • 1