BIST 10.269
DOLAR 32,25
EURO 34,84
ALTIN 2.420,33

Her okul proje, her okul Ömer Çam…

İsteyince bir okuldaki eğitim kalitesi böyle arttırılabiliyorsa diğer okullarda niçin yapılmasın?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

Proje okullardan ziyade proje öğretmenlere ihtiyacımız var. kuşkusuz eğitim kalitesi öğretmenlerimizin kalitesi ile paralel. Aynı okulda standart üstü eğitim veren öğretmenler var iken başka bir öğretmen standardın çok altında kalabiliyor. Özellikle ilöğretim okullarında öğretmen kapma yarışları ciddi bir soruna dönüşmüş durumda.

Misafir

Ya imam Tayyip!......................Ne olur esnek esnek bakma öyle… Son zamanların modası bu… Her şey esnek: Çalışma esnek, sömürü de esnek... Mesai esnek, hak gaspı da esnek...

Ali

proje okulu istemiyoruz. Proje sınıfı da istemiyoruz. Onların yüzünden öğrencilerin çoğunluğu hak ettikleri eğitimden mahrum kalıyor. Başarısız öğrenci kategorisine düşen bir öğrenci bir daha iyi bir eğitim alamıyor.

Misafir

Zorunlu olan Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi derslerinde, dinlerin sosyolojik, kültürel, felsefi kaynakları öğretilmiyor: Müslümanlığın bir mezhebinin, üstelik en yoz yorumu benimsetilmeye çalışılıyor.

Misafir

EFENİM ARAPÇAYI ARAP BAKIN ARAP ÖĞRETMENDEN ARAP ÖĞRETMENDEN ÖĞRENMİŞ. KOYUN İNGİLİZLERİ İNGİLİZCE DERSLERİNE BİZİM ÇOCUKLAR BİR SENE DE İNGİLİZCE ÖĞRENİR...

ebu cehil

Bu neyin kafası böyle.Arapçayı öğretince ne olacak.Bilim adına Araplar neyi keşfetmiş. Sizin bu yaptığınız Arap milliyetçiliği/seviciliği. İsteseniz de istemeseniz de bilim dili maalesef İngilizce. Ben hiç Arapça bilimsel makale duymadım(dini konular hariç) görmedim. Araplar bile İngilizce öğrenmeye çalışırken siz çocuklara Arap dilini boşu boşuna öğretiyorsunuz.Arapça öğretme ile eğitimin kalitesi artırılmaz. Fen liseleri ve anadolu liselerini kasıtlı olarak bitirdiniz sırf Biat kültürüne uyan insan yetiştirmek için. yazık

ADALETTT

ÖĞRETMENLER CAMİ HOCALARI GİBİ YARDIM TOPLASINLAR OKULLAR MİS GİBİ OLUR UTANMAYIN SİZ DE YARDIM TOPLAYIN BİZİM MİLLETİMİZ CEFAKARDIR YARDIM EDERLERR

Misafir

Zorunlu din dersi zorbalığına karşı bir hukuk zaferi haberi daha geldi... Antalya'da Mahkeme, "Okullardaki din dersi müfredatında belli bir din anlayışı esas alınmaktadır, bu 'din kültürü' eğitimi değil, 'din' eğitimidir. Uluslararası sözleşme hükümleri ve AİHM kararlarına göre din dersi muafiyeti tanınmalıdır. Ret talebi hukuka uygun değildir" kararı verdi.

Ömer Taşralı

Pendik Ömer Çam Anadolu İmam Hatip Lisesi proje okulları arasında göze çarpan bir okul. Gayretli ve samimi bir idare ve eğitim kadrosu var. Çocukları her yönden donanımlı yetiştiriyorlar. tebrik ediyoruz.

Misafir

Kendini avutma bu gidişle ülkenin güzide okulları mahalle okuluna dönecek.

Erol Baron

Balık baştan kokar. Yıl olmuş 2017 Türkiye'de zorbalık hala bir değer.... 1973 ten beri Fransızca ve İngilizce sözlük ve dil bilgisi kitaplarımın üst ste koyunca boyu 2m oluyor.... Bir müteahhit olarak ihalelere nasıl girilir, dosya nasıl düzenlenir, referans nasıl temin edilir, bölgelere göre güncel fiyat endeksleri nedir vb. boyu 3m.... Bölge, Fransa, Avrupa, Türkiye vb. haritalarımın boyu 50 cm.... Yabacı dilden romanlarımın boyu 2.5 m.... Hepsi elden geçmiş, hepsi ince ince ve takrar tekrar gözden geçirilmiş... Şimdi reis denen RTE'nin kütüphanesine girelim.... Hiç biri 40 yıldan beri ellenmemiş ve birbirinin kopyası olan dua kitapların boyu 20 cm. 1996 da ABD tarafından eline sıkıştırılan 2 cm kalınlığında seçim nutukları kitapçığı ve duvarda süs için asılı bir kuran. Başka... Başka... Başka... Başka yok.... Ben tüm dünyayı yalnız gezebiliyorum, o tercümansız adım atamıyor.... Soruyorum... RTE'ye oy vermeye benim gibi birisinin veya eğitimli insanların eli varır mı?

  • 1