BIST 10.269
DOLAR 32,23
EURO 34,83
ALTIN 2.422,06

HDP'li Demirtaş ve Sırrı Süreyya Önder'e hapis şoku!

Eski HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş ve HDP Ankara Milletvekili Önder hakkında "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan 5'er yıla kadar hapis cezası istendi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

Sen kimsin de halk adina konusuyorsun.. sana halk vekaletna mi verdi bizim adimiza konus diye. Dewlet imraliya da gonderdi kandile de cozum sureci baslatti baris olsun dedi ama sen ne yaptin hendek kazdin guney dogu halkini esir aldin. Simdi hainligin ve kallesligin bir bedeli var sen o bedeli odeyeceksin..

ifşacı

halk olaraK BU CEZA BİZİM GÜZÜMÜZDE YOK HÜKMÜNDEDİR acaba o hakih ve savcılar kendi iradesiylemi ceza istiyur yuksa vesayeti altında olan siyasi iktidarın günlüne güremı ceza istiyur ben dürüst bir savcı olsaydım diyecektim gel kardeşim bunları sen kandile imralıya günderen iktidar değilmisin ozaman sende yargılanacaksın kısmetine ne çıkarsa 5 yılmı 10 yılmı alah neverdiyse yok eyer amaç kürt vekilerse o zaman herkes elini vicdanına koyacak ve bu iktidar denen adaletsiz yünetime 24 haziranda hadini güsterecek

uran-kay

bir toplum kendi devletiyle neden bu kadar ugraşır anlamak güç.hepimiz biriz aynı vatanın evlatlarıyız hatta afrikadaki zenci ile bile kardeşiz.sınıflandırmak dogru degil özür dilerim fakat ne olmalıydı devletin adı.lazistanmı,kürdistanmı,çerkezistanmı.çogunluk olanın adı konmuş nedir bu hazımsızlık.artık kafalar degişmeli didişmeyi bırakıp kucaklaşmalıyız geç bile kaldık.

misafir

bu savcılar sadece hdp için çalışıyor birazda hırsızları dolandırıclar için ülkeyi bataıanlar içinde çalışınlar

ne iyi olmuş

bunlar,devletimizin olanakları ile ihanet edenler değil mi ki!

  • 1