BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,67
ALTIN 2.394,87

Fethullah Gülen'den ses kaydı açıklaması SON DAKİKA

Fethullah Gülen'e ait olduğu iddia edilen ses kaydına ilişkin Gülen'in avukatından açıklama geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 189 Adet Yorum
mustafa

sizden çıkanlar nolcak

Nobodysomebody

Yavaaaşşş

Hain SABAH Gazetesi

Telekulak merkezi SABAH Gazetesi... Her kaset ya Akp´den, ya SABAH yada Takvim gazetesinden cikiyor.

Hain SABAH Gazetesi

Telekulak merkezi SABAH Gazetesi... Her kaset ya Akp´den, ya SABAH yada Takvim gazetesinden cikiyor.

BÜYÜK TÜRKİYE

PEKİ KENDİSİ NE SIFATLA DEVLETE TALİMATLA MÜDAHALE ETTİRİYOR BE KARDEŞİM İŞ TAKİBİ YAPAN SİOYA DÖNMÜŞ ADAM ULUSLAR ARASI DEVLETİN İÇİNDEN HANGİ SIFATLA BİLGİ ALIYOR VE TALİMAT VERE BİLİYOR DELİRDİNİZMİ SİZ BU İŞLERİN İZAHATINI VERE BİLİRMİSİNİZ SİYASET YAPACAKSA GELİP PARTİ KURACAK ODA YEMİYOR TABİ 100/3 OYLA HÜKÜMETLERİ DİZAYN ETMEYE ALIŞMIŞ ADAM.

BÜYÜK TÜRKİYE

BEN HOCAYA VE CAMİAYA DİYECEĞİM TEK BİRŞEY VAR BIRAKIN BU KAPALI OYUNU AÇIK KART OYNAYIN VE KURUN BİR PARTİ İSPATLAYIN KENDİNİZİ DİYORUM BELKİ DAHA HAYIRLI OLUR ÜLKE İÇİN BİRDE BURDA ÇOLUK ÇOCUKLARIN YORUMLARIYLA UĞRAŞTIRIYORSUNUZ BİZİ ÇOĞUNLUĞU 30 YAŞIN ALTINDA LAFI CEVİZ ANLIYOR 13 YIL ÖNCEYİ BİLMİYOR YANİ LAF EBELİĞİ YAPIP DURUYORLAR BURDA...

Huron

AKP'nin istihbarat teşkilatı AKP'nin destekçisi cemaatler dışındaki herkesi takip ediyor, fişliyor maşallah. Çok çalışkanlar haklarını vermek lazım!

şahin

izinsiz dinlemişlerrmişşş:)))) ya odalarına böcekleri yerleştirirken onları dinlerkenn kimden izin aldılarrrr geçti artık herkes inandırdığınz vakitlerrr

hakikat

hükümeti kötüleyenler açık hodri meydan diyorum aciz imanı zafıf insanlar görünen köye telefon açılmaz görünmeyen mahşer yerine zayıf iman la gidilmez herkes biliyor kimin ne olduğunu benim için peygamber efendimizin sallu ale vs min sünneti seniyesi onemlidir bazı hocaların değil

sezai kara

fethullah gülen hangi ülkenin ajanı ve hangi inancın mensubu emin değilim. arkasında duranların çıkar vb. varsa bi yere kadar da dini bir lider olarak görenlerin aklına yanarım.

ömer

montaj bizde inandık ! Suçmuş sizin bulvar gazteleriniz yıllarca bu şekilde yayın yaptılar,tapeler yayınladılar yasadışı! ne o başınıza gelince kotu oldu. ya he he! Maske düştü artık!

Yusuf AKYILDIZ

Bu avukat bu ses kaydı ile ilgili "mahkeme kararı olmadan dinlemişler" diyor! arkadaş Gethıllah Gülen'i dinlerken sanamı soracaklardı? Eğer bu dinlemeyi (hangi yetki ve sıfatla) senin bir şekilde bilmem gerekiyorsa "parelel" yapıyı kabul ediyorsun demektir!

kartal mehmet

hikmet demir sen kimsin benim imanımı sorguluyosun kustah seni konustugun kelimenın manasını o kafan algılayabilse böyle laf etmezdin.tmm 2002 den sonraki tum secimleri ak parti ezerek aldı.buda sizin gibileri zoruna gidiyor.

murat50

he he bizde inandik. ula cemaat tayfasi bundan keri bilinki düšmanimsiniz.

kürşad

bu hükümetten yiyenler yiyiyor sende o gruptansın galiba biz alnımızın terini yiyoruz. Tüyü bitmemiş yetim edebiyatı yapanlar kutularla villalarla görüyor. Asıl bu milletin malını hak etmeden rüşvet yiyenler nankördür. Bu milletten yakanızı kurtaramayacaksınız....

Doğrucu zafer

Adamın biri para çalmış ve bu para ile hacca gitmek istemiş.şimdi imama sormuş bu durumu bu hac kabul olurmu diye yada necis su ile abdest almış ve bu namaz kabul olurmu diye.şimdi konuşulan şey yasadışı bir dinleme yani müsadeniz olmadan ve kanuni bir gerekçe olmadan birisi hocayı dinlemiş ve şimdilerde bunun hesabını soruyorlar.Madem bu kadar izinsiz dinliyorsunuz bari orda geçen adamlar içinde tahkikat yapınız ve kim olduklarını tam deşifre ediniz.Hocanın avukatı orda ismi geçen şahıs da dahil olmak üzere dava açacaklarını beyan ediyor.demekki neymiş abdestimizden şüphemiz yok.hükümet çok kirli oynamaya başlamıştır.

menekşe

ERDOĞAN IN adını ağzına alırken abdes almayi unutmasin türkiyenin yarısı da gülen ın adını ağzına almıyor

AlpKAAN

dümbükler, siz basbakani ve cumhurbaskanini mahkeme karariyla mi dinlediniz??? sizin adaletinize Allah kimseyi düsürmesin... siz kendi ipinizi kendiniz cektiniz... büyüklendikce büyüklenip, gaza geldiniz... ama daha bügünler iyi günleriniz.. cünkü Allah magrur ve kibirlileri, ve dinine milletine ihanet edenleri sevmez ;-)

kerim

dolar artı faiz yükseldi bu zarar kimden çıkacak bizden yani halktan sebep olan kebap olsun hakkım zehir zıkkım olsun bizim uğradığımız zararın bin katını Allah sebep olanlara nasip etsin amin.

rüyacı

aman durun cemaati eleştiren yorum yazan arkadaşlar sonra gülenden bir rüya daha gelir malum efendimiz twit hakkında bile ona rüyada talimat vermiş sonra kötü yorum yazanlar hakkındada bir yalan rüya patlatır ..........

ali desidero

montaj montaj :)))

BÜYÜK TÜRKİYE

BEN HOCAYA VE CAMİAYA DİYECEĞİM TEK BİRŞEY BIRAKIN BU KAPALI OYUNU AÇIK KART OYNAYIN VE KURUN BİR PARTİ İSPATLAYIN KENDİNİZİ DİYORUM BELKİ DAHA HAYIRLI OLUR ÜLKE İÇİN..

metin

NANKÖR! BU HÜKÜMET SAYESİNDE GURBETTE İTİBARIN VAR. YEDİĞİN KABA ETME!

cayır cayır

bunlar evinde akşama kadar din iman der ancak birbirlerini kandırırlar utanmadan hepsi de koca koca adamlar olur genelde. yüzlerine baksan temiz dersin. ama soru çalmalar(polislik sınavı başta), torpiller,seks kasetleri, iftiralar, sahte deliller daha neler neler. her pislik var. eğer bunlar gerçekten Allah'tan korkuyorlarsa sırf çalınıp dağıtılan polislik sınavı soruları sebebiyle hepsi bir bir yanacaklar cayır cayır. ama korkum şu ki: Allah'tan gerçekten korkan, gerçekten Allah korkusu olan biri bırakın bir ömür maaş alınacak soruları çalıp memur olmayı, balon dahi çalamaz. acaba...???ha tek suç çalanda veya alanda değil bunlara destek olanda da var.

demokrasi

doğru söylemiş. polislik sorularının çalınıp pisliklere gittiğini bilmeyen yoktu ama herkes 3 maymun misali susuyordu hem de herkes. çocuğa sorsan o bile biliyordu ama bu pislik hak yeme devam ediyordu. ve malum herifler polislik sorularını çalıp başkalarının hakkını yiyorlardı. günahı büyük evet. ama bunu din adına Allah adına yaptıklarını düşünmeleri yok mu!! evlerinde oturup din iman konuşurlar dışarı çıkınca torpiller soru çalmalar hırsızlıklar sahte deliller telefon dinlemeleri seks kasetleri daha neler neler. sizin dininiz buysa Allah belasını versin. Böyle bir din vardı da biz mi salaktık acaba diyorum bazen. din ve hırsızlık din ve torpil din ve hak yemek...işte sizin bakışınız, algınız en kötüsü de Allah korkunuz bu kadar utanmazlar.