BIST 10.269
DOLAR 32,28
EURO 34,83
ALTIN 2.433,35

Fatih Erbakan'a büyük şok!

Saadet Partisi Genel Başkan adayı olan Fatih Erbakan'a partisinden şoke eden bir karar bir karar çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 35 Adet Yorum
esentepe03

ne demezsin nalinlar artik kullanilmadigi icin hamamlarda müsait yere konmus ee o halde nalinlarin cicek acmasini bekleyin o zaman AKP tahtindan indirilecektir bilginize.

Ergin Kaya

Rahmetli Erbakan Hoca hakkında araştırılmadan konuşuluyor. Bildiğiniz gibi Erbakan hoca bir profesördü ve önceleri yıllarca Almayanda Tank geliştirmede ve benzeri önemli projelerde çalıştı. Üretilen her leopar tankından kendisine telif ödendiği ifade edilir. Böylesine askeri sanayi alanında projelerde çalışan bir insan elbetteki önemli miktarda gelir elde etmiştir.

Halil

Dininiz milli görüş olmuş sizin. Allah ıslah etsin.

fatih

siyaset pis iştir git babandan kalan serveti ye otur fatih erbakan

alperen

Değerli kardeşim Hırsızlığı mahkeme kararıyla onandı Hapse girmemesi için özel kanun çıkarıldı Ölümünden sonra varisleri mirası için mahkemelik oldu Bu zenginliği herhalde milletvekili maaşı ile elde etmedi Neyse ALLAH RAHMET EYLESİN Allahın rahmetine kavuşmuş kişi için konuşup günaha girmeyelim Fakat oğlunun bir iş yaptığını duydunuzmu

Osmani

Muhsin başkana nasılki kimse bir isnatta bulunamazsa rahmetli Erbakana da kimse iftira atamaz. Rahmetli ülkesi,insanına ve İSLAMA adanmış bir hayattı.Abdülhamit handan sonra gelmiş en büyük devlet adamıdır.Kıymetini bu millet anlayamadı onun için burnu b..n, başı bitten kurtulamadı.Onun için millet olarak kredi kartları yoluyla yabancı bankalara köle yapıldınız hala UYANAMADINIZ.

misafir

daha çok zamanı var aceleye gerek yok yaşlılar ölünce geçer ne acelesi varki

Naci gök

akp yi üzecek hiç bir hareket hiç bir kişi ortaya çıkmasın ayıp olur!...

....

KARDEŞ SEN NASIL Bİ İNSANSIN ÖNCE MÜSLÜMANMISINDİYEYİM SONRADA MÜSLÜMANSAN NASIL Bİ MÜSLÜMANLIK BU SEN İSLAMDA İFTİRA NIN NASIL Bİ SUÇ OLDUĞUNDAN BİHABERSİN ANLAŞILAN ÖNCE GİT Bİ DİNİNİ İYİ ÖĞREN SONRA İNSANLAR HAKKINDA KONUŞMAYA BAŞLA HELEKİ BU İNSAN RAHMETLİ İSE SANA BAŞKA Bİ DİYECEK SÖZÜM YOK

ahmet karadağ

BABASI ON NUMARA BİR ADAMDI İNŞALLAH KENDİDE ÖYLEDİR PARTİNİN BAŞINA GEÇER MERKEZ SAGDA YENİ MOZAİK OLUR BAŞARILAR.

hüseyin

AKP nin de sonu anap, dp ve diğerlerinin sonları gibi partiler çöplüğünde ne zaman yer alır. 2015 seçiminden sonra hızlı bir kayboluşa gidermi.

Garip

Bu dönemde gencleri parti baskanligina getirip harcanmamasi gerekir,tecrübeli kadrolar ile bu dönemi atlatip ileride genclerin önünü acmak gerekir,ihtilal sonrasi kurulan partilerin ömrü on ile yirmi yil arasinda degisiyor,

milli görüş

Şuna inanıyorum biz milli görüşe biat ettik bu konular rahatsız ediyor.Kongreye gidilecekse adaylar çıkar zaten delegeler yılların delegesi bilinçli kişiler kararı verir.Bu kadar basına yansıması hiç hoş olmadı.Ama eleştiriyi yapacağızki doğru kişiyide bulalım sonrasında elele verip hizmete devam fitneye mail vermeyelim inanalar kardeştir diğer partilerde koltuk sahibi olacağıma milli görüşte er olmak benim için şereftir.

alperen

Νiye oğul Erbakanın önünü kesmeye çalışıyorlar Babasının bıraktığı yerden malı götürmeye devam edecek Babasının ne kadar maharetli olduğunu ve nasıl bir çırak çıkardığını ispat edecek Malı götürmekte ne kadar maharetli olduklarını ispat edecek Allahın izniyle babaının izinde yürüyerek daha çok götürecek İYİ GÖTÜRMELER

Ali Kutu

Eskiden öyleydi ama artık ne yazıkki SP de ötekilerden oldu, bi AKP kaldı, birde diğerleri

uğur yoleri

artık bırakın gidin fatih bey in önünü açın ne olur yoksa yüzde 1 devam mı

baris

oglum,sana babandan torunlarina yetecek Kadar para kaldi,bu milletle ugrasilmaz.Baban rahmetli en azindan komik adamdi,sende oda yok,sen akp alternativ olamazsin,kendi ailendeki problemleri cözemedinki millete derman olacaksin.Senden ne Karaoglan olur,ne föterli demirel,ne gürleyen türkes,özali unut...onun yeri sadece erdogan beyle dolar,ilk önce kendine kimlik bul.on sene sonra tekrar gel derim

Atar

Kendinizi kandırmayın bu Türkiye'de iki parti var biri milli görüş yani saadet partisi bide öteki partiler

NUMAN DUMAN

SP bu kafa yapısı ile Fatih Erbakan AKP ye çalışıyor dese de AKP ye en büyük desteği veriyor.İtaat ve diğer dini argümanlar rakipler için kullanılyor ama kendilerine hiç uygalatmıyorlar. Sahabe döneminde bu kadar beceriksiz ve dengesiz yapı derhal uzaklaştırılırdı. Birileri ötekileştirerek çıkarlarını koruma derdindeler. Çıkar derken sadece para olarak düşünmeyin. YİK te bile başkanlığı şüpheli olan şahıs ve çevresi ego körlüğü ile kendilerini halife ve sadıkları zannediyor. Fatih Erbakan küstürülmemeli. Çok sesliliğe izin verilmeli. Başarısızlığı başarı gören salak itaat anlayışına son verilmelidir.

Ahmet 1453

Şimdi bu demokrasimidir? 4-5 tane kafadar toplanmış kongreye tek adayla gideceğiz açıklaması yapıyor.Ülke demokrasi ile yönetiliyor partiler oligarşi ile.Siyasi Partilerin hiç birisinde demokrasi yok.Siyasi partilerde demokrasi olması için Parti Üyeleri seçmeli Genel Başkanı delegeler bile değil.Parti Genel Başkanları o koltuktan ayağa kalksalar bile kalkmak istemiyor koltukla yürümek istiyor.

mehmet

saadet partisi akpnin yancısıdır!! diğer sağ partiler gibi mhp yi allah başımızdan eksik etmesin... yanlış anlaşılmasın mhp li falan değilimama akp karşısında başka sağ parti varmı!!! başka sağ parti kalmadığı için chp ye kadar düştük artık yeter!! bi alternatif çıksın türkiyede siyaset yapacak kimse kalmadımı herkes sus pus ediliyor.. fatih erbakan gibi gençlerin önü açılmalı saadet partisi kendini yenilemelidir! 10 yıldır aynı sanki muhalefet gibi farklı bi parti gibi orda duruyolar seçim zamanı hepsi akpli... kapatın ozaman kardeşim amacınız ne sizin!!

misafir

benim icin saadet partisi ve milli gazete bitmistir.Tüh suratlarina. bundan sonra MORUKLAR PARTISI olsun adi. iftiraci ***ve kamalaka HAYIR. MÜCAHIT ERBAKANA EVET.

komik

saadetten bi cacık olmaz. adam başarısız işte ne diye ısrar ediyorsun. aslında adamda karakter olsa kendisi istifa ederdi.

başkent

Erbakan ailesinin ne kadar parası var alnın teriyle icatlarıyla erbakanın hocanın mal varlığı zaten çok iyi tayyip gibi ***sanmayın Erbakan hocamızı

OSMAN

BU KOLTUK SEVDASININ KİMSEYE FAYDASI OLMAZ BUNAYANA KADAR OTURUN DAR KAFALI İNANÇLI İNSANLAR BUNLAR ALLAH İSLAH ETSİN