BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,95
ALTIN 2.440,87

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu için bomba yorum!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti karşısında 7 seçim kaybeden muhalefete; ''bunların siyasette jübile zamanı çoktan gelmiş ama hala direniyorlar. Onun için de çıktıkları tüm maçlarda yeniliyorlar'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
AYYILDIZ

Her zamanda olduğu gibi şu zamanda yarınlarda da Türk milletine Devletimizin Cumhurbaşkanına Başbakanına hakaretler küfürler eden kefereler olacaktır. Bu kefereler kim zaman ellerinde bombalarla silahlarla saldıracaklar kimi zaman medya organları ve bugünkü gibi internet üzerinden kod veya sahte isimlerle algı oluşturmaya çalışacaklardır. Bu kefereler bugün Atatürk maskesi takacak yarın maskelerini çıkarıp hepimiz ermeniyiz diye anıracaklardır sokaklarda. Bunların ismi Ahmet Mustafa Can olabilir aldanmayın sakın kanlarında ya Rum ya Ermeni ya Alman kısaca gavur kanı karışmıştır muhakkak. Gavuru biliriz de gavurdan dönmeleride ihanetleri ile tanımamız mümkündür ancak. Zaman uyuyanları uyandırma uyanık olma zamanıdır. Allah yardımcımız olsun.

hakan

herşey elinde olursa yener taki...

Misafir

bir tek muhalif parti kaldı: o da hdp.diğerleri ya akp güdümünde,ya akp nin değirmenine su taşıyor, ya da sesi soluğu pek çıkmadığı ve etkisi olmadığı için yoklar.

seçsis

Nedeni belli değil mi? Apaçık SEÇSİS olduğu ortada.

mete yasin

muhalefeti becerememek.Baykalın peygamberi bozar lafına karşılık,geçmişte erdoğanı ikinci peygamber yapan,doğduğu yaşadığı yerleri kutsal ilan eden,onun yaptıklarını sünnet olarak gören kimseleri örnek gösterip politika geliştiremedikleri için kazanamıyorlar.

MİSAFİR

NEDEN CHP NİN VEYA DİĞER PARTİLERİN SEÇİMİ KAZANAMADIĞINI SİZDE BİLİYORSUNUZ SAYIN RTE..ZİRA SİZLER DEVLETİN TÜM İMKANLARINI OY ALMAK İÇİN SEVERBER EDİYORSUNUZ VE BU AÇ OLAN VE BEŞ KURUŞA TENEZZÜL EDEN MİLLETTEN OY ALIYORUSUNUZ .İŞTE BU MİLLET BÖYLE BİR MİLLET..ONLAR İÇİN ÖNEMLİ OLAN PARA -KARIN DOYIRMAK VE MENFEAT ..AMA BİRAZCIK KALEM YALAMIŞLAR VE BİRAZCIK AKLI OLANDAN ZOR ALIRSINIZ ..BUNU ALLAHIN İZNİ İLE REFEREANDUMDA -DA GÖRECEKSİNİZ..TABİKİ SANDIKLA VE YSK ..DA ÇOK ÖNEMLİ ..İNŞALLAH DÜRÜSTLÜK KAZANIR..

misafir

büyük zaferler mücadele ile gelir öyle çocuk gibi ben sana küstüm oynamıyorum seninle konuşmuyorum çocukların işidir düşmez kalkmaz bir allahtır büyük lokma ye büyük laf etme analar neler doğurur diye bir ata sözümüz var bu dünya sultan süleymana kalmadı gerçekler hepimizin klavuzudur her karanlığın sonunda bir ışık vardır doğrular her zaman açığa çıkar

Misafir

Geç bunları Erdoğan Bey. Artık millet senin oyunlarını görüyor. Yedirmeyiz bu cennet vatanı sana.

Misafir

Neden Erdoğan ülkenin yarısının sevgisi yerine nefretini kazandı? Bu soruyu kendine sormalı.

.

Doğru. Bol bol Stadyum lazım ülkeye

iyi güzel hoş rana

Üretim için ne yaptınız?Köprü zarar ediyor kimse geçmiyor deli para çünkü.120 lira kamyon.40 bin araç garantisine ulaşmayan araç farkınından doğan zararı halka ödetiyorsunuz.Kaçak elektiriği halka ödetiyorsunuz.Suriyelileri halka ödetiyor halkı 2.sınıf Suriyeliyi 1.sınıf yaptınız.Saman,tohum ithal ediyoruz.Dış borç belli.Dolar avro kuru belli.Bunları söyleyip eleştireni Fetöcü ilan ediyorsunuz.

Misafir

Genç diye demogoji yapıpta gençlerden oy kaparım diye bekleme. Millet artık senin laflarını yemiyor. Çünkü eğer sen gerçekten gençlerin önünü açsaydın hala oralarda bulunmazdın. Bu yüzden artık sana yolun sonu göründü. Yazık

bir basit vatandaş

Siyaseti her şeye sokuyor. Siyasetin girmediği alan kalmadı. Yeter artık, referandumda HAYIR, üniversite diploması olmayan Cumhurbaşkanına HAYIR. YETMEZ AMA HAYIR.

Atakan TÜRK

KAZANAMAMA NEDENLERİ;millet huzurunda namus ve şeref sözüne uymaları,dini siyasete karıştırmamak,yalan söylememek,devlet parasıyla seçim propogandası yapmamak...

ahmed

aziz yıldırım ve kk yenilmeye doymadılar hala o koltuktalar zamklamı yapıştılar nedir? ha aziz yıldırım arada 1- 2 şampiyonluk gördü kk de o da yok.

bir basit vatandaş

Ülkemizin, Saygınlığının, güvenilirliğinin, gururunun ne hallere geldiği umurunda bile değil. Varsa yoksa inşaat, akçeli işler bunlar, hala belediyecilik yapıyor. Reis, Ağa, Paşa, Tek adam yönetimine HAYIR, üniversite diploması olmayan Cumhurbaşkanına HAYIR. Referandumda YETMEZ AMA HAYIR.

DERS

İngilizlerle yaptığı savaştan sonra özgürlüğünü kazanan Amerika önce Parlamenter Sistemi kuracaktı. Sonradan çıkan ve Masonların kurduğu Başkanlık-Eyalet Sistemine karşı çıkan delegelerden Cornelius of Massachusetts, " Sistem İktidarı, hükümet yetkilerini ticari çıkarını düşünen bir avuç zengin tüccarın eline veriyor" diyordu. Bugünün Amerikalı düşünürleri "Sistemimiz zengin azınlık oligarşisi" diyor.

mevhibe inal

Kurtuluş savaşı kazanan ATATÜRK ve GANDİ Başkanlık Sistemi yerine PARLAMENTER DEMOKRASİYİ seçti.

Misafir

eğer evet çıkarsa ne güzel herkesi kucaklayan hiç kimse ile kavga etmeyen bir devlet başkanımız olacak, Allah sonumuzu hayır etsin

HAYIR

O parti, bu parti önemi yok. TÜRKİYE CUMHURİYETİ YENİLMESİN YETER.

  • 1