BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Erdoğan'a yakın isimden yeni Başbakan için flaş tüyo!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın isimlerden AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal, yeni Başbakan için "profili daha düşük olacak" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 25 Adet Yorum
Misafir

sayın cumhurbaşkanım bu ülkeye bir prof. geldi ekonomiyi batırdı biride dış ilşkileri bundan sonra prof olmasın .

Stratejik Görüş

Profili daha düşük olacakmış. Bundan daha düşüğü de mi varmış diye sormadan edemiyor insan.

Misafir

inşAllah yakında erken seçim var türk milleti dua edin meral hanım mhpnin başına geçsin ve akpnin tek adamlığı da son bulsun

misafir

Profili düşük demekle ne kastettiğinizi tam anlayamadık!Sadece "emir eri" mi diye sormak geliyor içimden...

M.

Bir başbakan , şartlar gerektirir istifa edebilir, normaldir. Anormal olan , bunun dayatma ile yapılmasıdır. Anormal olan, onu o makama bir kişinin getirdiğini ve geri indirmeye de hakkı olduğunu iddia ederek , millet iradesini yok saymaktır.

Misafir

şu adamları görüncü verdiğim oydan dolayı pişman oluyorum

M.

"Düşük profilli" deyince , padişahın yanında sadrazam ayarında mı olacak acaba?..Durum vahim ; güzel yurdum, bir tek kişinin, kendisinin ve yakın çevresinin siyasi ikbali için "yarattığı",oldu- bittilerle kuşatılmış durumda.

FİKRET BODUROĞLU

REİS'İNİZİN GÜCÜNÜ VE KİŞİLİĞİNİ YARGILANIRKEN HERKES GÖRECEK.

En düşük profil

Bu kadar "düşük profil" muhabbetinden sonra başbakanlığı kabul edebilecek insan bulmak da zor? Gazeteciler ilk basın toplantısında sormaz mı?: "Efendim partinizdeki en düşük profilli kişi olduğunuz için bb seçildiniz? Bu nasıl bir duygu?"...

osman

"Bundan sonra gelecek başbakanın profili daha düşük olacak" Bu sözlerden sonra Başbakanlığı kabul edecek adam kendisini nasıl kabul ettirecek acaba?

Misafir

Halbuki Davutoğlu dönemi ak partinin en cömert yıllarıydı halkı gerçekten düşünen geçmiş hatalardan ders çıkarmış bir başbakandı onu çok arayacağız..önceki dönem hep sızlanma kedi bıyık öznur gibi..

Misafir

Halbuki Davutoğlu dönemi ak partinin en cömert yıllarıydı halkı gerçekten düşünen geçmiş hatalardan ders çıkarmış bir başbakandı onu çok arayacağız..önceki dönem hep sızlanma kedi bıyık öznur gibi..

İzmir torbalılı

Düşük profilli başbakan açıklaması hoş olmamış.Sırf bu açıklama yüzünden ben bile kabul etmem başbakanlığı.Keşke cumhurbaşkanına tam bağlı,tak diye emreder şak diye yaparım deseydi dönemin Genelkurmay başkanı gibi.Herkes bulunduğu konumun mimarının kim olduğunu bilecek.Haddini bilecek Nokta

Misafir

Milyonlarca insan Davutoğlu'nu Başbakan seçip oy vermiş. Sen de kendi kendine başbakan seçmeye çalışıyorsun. Milyonlarca insandan daha mı önemlisin?

TİYATRO

Milli iradeye saygısızlık yapılıyor. Başkanlık dediniz %40 oy aldınız, Güçlü Başbakan diyerek Sn. Davutoğlunu ortaya attınız %49.5 oy aldınız....

Kerim

Bence Davutoglu gibi bir Basbakan on numara idi. Sadece biraz adamin huyuna gitmek gerekiyor. Cok zeki oldugu icin bazen sorgulayici bir yaklasimda bulunabiliyor kendisi.

Bir garip sürgün

AK PARTİ içinden çok kabine çıkaracak konumda. Hepside birbirinden değerli ancak yeni BAŞBAKAN ÇOK ÖNEMLİ. Kim olursa olsun iyi biri olacağı muhakkak. Ancak Sayın Enerji Bakanımız olursa korkarım bu seçmende NEGATİF etki yapar. Aile partisi olgusu Partimize ve Hükümetimize zarar verir endişesini taşıyorum. Küçük bir ilçede eski ilçe başkanının eniştesi yeni ilçe başkanı oldu diye çok sıkıntılar yaşadık. Ama CUMHURBAŞKANIMIZIN FERASETİ bunu öngörür kanaatindeyim. Belki sonra ama şimdi olmamalı diye düşünüyorum.

Misafir

evet Türkiyeyede bu yakışır düşük profilli bir başbakan, hatta ve hatta profili olmayan bir başbakan mükemmel olur. ağzına bant yapıştırırlar, sadece söyleyenleri kafasını sallayarak he he der. davutoğluna yakın isimlerin hepsi değişecek, RTE ye yakın onun güdümünden çıkmayacak isimler getirilecek. Yazık olacak ülkeye bu ben benlikler bitirecek. şimdi seçim olsa bırakın %50 yi chp kadar oy alamaz ak parti.

YİĞİT

Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımız Her ikiside ülkenin ali menfeati için çalışan müstesna liderdir. Liderlikte fazla mütevazilik bir zaafiyet dir bir organda kanser oluşmuşsa onu, kesip atmak gerek sağlıklı yaşamak için açıp geciktirilirse hayata mal olur.

Adil l Akik

Eger gucluCumhurbaskani ve guclu Basbakanla isler yurumediyse. guclu milletle hic yurumez(!)Kah kah kah:)

cihan

Ahmet hocaya yapılmamalıydı bu ak partiye bu ayrışma çok puan kaybettirecek anlaşılan

A. Kar

Turgut Özal: Güçlü Cumhurbaşkanı. Akbulut: Güçsüz başbakan. Sonuç: ANAP nerede. Tarih tekerrür mü edecek. Ders alınmazsa eder.

Misafir

benim bu yorumdan sonra aklıma tek bir isim geliyor bekir bozdağ.

misafir

Demek ki düşündüklerimiz doğruymuş!Açıklamalar bir nebze düşüncelerimize ışık tuttu...

Asalet Sancakdaroglu

AYdin Ünal yaniliyor. Güclü Cumhurbaskani ve ayni Recep Tayyip Erdogan gibi delikanlilikta güclü Basbakan bu ülkeye sart. Aydin Ünal daha Reisi tanimamis.

  • 1