BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,72
ALTIN 2.401,27

Ehliyet sınav soru cevapları 23 Aralık ehliyet sınavı yorumları

Ehliyet sınav soru ve cevapları ehliyet puan hesaplama nasıl yapılır? 23 Aralık ehliyet sınavına giren binlerce aday ehliyet sınav sonucunu merak ediyor. 4 Ocak 2018'de ise ehliyet sınav sonuçları yayınlanacak? Peki ehliyet sınav soruları nasıldı yorumlar neler?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

Soruları daha anlaşılır yapmalılar

Misafir

O kadar çok çalıştım ama berbat geçti sınavım.Son çıkan soruları hep çözdüm 85 altında not almadım.Bunda 65 olur mu meçhul😣

kimliksiz yayinci

Soru 16: Işıklandırmalarla ilgili verilenlerden hangisi doğrudur? Soru 17: Arkadan çarpmalardaki kazalarda hangisi en büyük kural ihlalidir? Soru 18: Şekildeki tabelaların anlamı nedir? Soru 19: Şekildeki tabelanın anlamı nedir? Soru 20: Hangisi solunum durması belirtilerinden biri değildir?

kimliksiz yayinci

Soru 6: Hangi araç yanlış park etmiştir? Soru 7: Geçiş önceliği sorusu Soru 8: Işıklar yanıyor ama motor çalışmıyorsa Soru 9: Bir yıl içinde 100 ceza puanını dolduranların ehliyeti kaç ay süre ile geri alınır? Soru 10: Aracın periyodik bakımında hangisi mutlaka değiştirilmelidir?

kimliksiz yayinci

Soru 1: B sınıfı Ehliyet kaç yılda bir değiştirilir? Soru 2: Vücutta organların hareketini sağlayan nedir? Soru 3: Hangisi trafik kazalarında araçtan fırlamamak için alınan önlemlerdendir? Soru 4: Kalp spazmının belirtisi sorusu Soru 5: Yara sorusu

Misafir

Yoldan kaynaklanan soruyu ne yaptiniz

  • 1