BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Davutoğlu TSK IŞİD operasyon açıklama

Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan TSK'ya ait savaş uçaklarının IŞİD'e yönelik operasyonuyla ilgili son dakika açıklama yaptı. Davutoğlu, TSK'ya tam yetki verildiğini duyurdu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 37 Adet Yorum
Salih

Davutoğlu dogru söylüyor Paralellik konusunda Kardeşler düşman olmaz Isid+Pkk=Onları besleyen Dış Gücler

Csvsv

Kullanma kardesim o zaman bahsettiklerini :-)

anadolu

SAYIN BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU BEYEFENDİ ŞÖYLE GÜZEL BİR ŞİİR OKUSADA DİNLESEK.BU İŞLER SENİ AŞAR BE DAVUTOĞLU.SAHİ KOMŞULARLA SIFIR SORUN DİYENDE SENDİN DEĞİLMİ.

arzu ile oyanın selamı var

sen kimsini anladıkta LA noluyor onu bi anlat hemşerim

YORUM

POLİSE VUR EMRİ NEZAMAN VERECEKLER?

memet

lan olum 30 yıldır pkk terörü var. yaşın kaç senin 90 larda terör bugünün katbe kat üstünde idi. faili meçhuller belli şimdi ise bu odaklara eninde sonunda hesap soruluyor sorulacak. geri kalmış ülkenin primitif vatandaşı olarak yaşamak istersen çek git bir mezraya yanın bir keçi al yaşa.

SATMIŞ BEN BU DÜNYANIN

NEYMİŞ HANLAR, HAMAMLAR, KÖPRÜLER, HASTAHANELER, YOLLAR, METROLAR, SARAYLAR YAPTIRMIŞ, ALIN BUNLARI VERİN BANA ÜLKEMDE HUZUR, SEVGİ, GÜZELLİK, MUHABBET.. YAPTIKLARINIZI BAŞINIZA ÇALIN EVİMDE HUZUR OLMAYINCA..

babayiğit

Emri kim verirse versin verenin yüreğine vuranin bileğine saglik allah yardımcınız olsun.

Buradan birsi

Sen kimsin la

oyna

akp vursaza oynasın erdoğan

SELİM

HALA BU HABERLERE... "AMA DOUBLE YOL YAPILDI..MARMARAY VAR...3.KÖPRÜ İNŞAATI VAR" TARZI YORUM YAPAN DEVE KUŞLARI YOK MU..BAŞIMIZ NE GELDİYSE BUNLARIN YÜZÜNDEN...

Reso

Erdogan diyorki talimati ben verdim,Davutda diyorki ben verdim vallah ben asker olsam ikisinide muatab almam bildigimi yaparim cünki bu ikisi isidin can simidi.

abbas yolcu

pehlivan davutoğlu.vur vur vur. ama vur emri sen mı verdın abın abd mı acaba

lazım

sadece askere polise el kaldıran değil,niyetlenenleride çok özel ağır cezaları çekecği cezaevlerine koymak lazım.

OSMAN

ASKER POLİS ŞEHİT OLDUKTAN SONRA KINAMAK OLMAZ KARDEŞİM..BENİM ASKERİMİZ POLİSİME KURŞUN SIKAN HER KİM OLURSA MİSLİ İLE GEREKEN YAPILMASI LAZIM...BİZ TÜRK MİLLETİYİZ BİZ ALLAH DAN BAŞKA KİMSEDEN KORKMAYIZ...VATANIMA KURŞUN SIKANA KUŞUN SIKAMIYOR SA... POLİS ASKER ..BÖYLE ÜLKE OLMAZ..BİZ ESİR VEYA ESARET ALTINDA ÜLKE DEĞİLİZ...HER ŞEY BU KADAR BASİT KINAMAKLA OLMAZ...ARTIK OK YAYDAN ÇIKMASI PKK PYD İŞİD VURULMASI GEREK...

ÜMİT

ZURNA, CUMHURİYET DÖNEMİNDE YAPILAMAYAN HİZMETLER SON ON YILDA YAPILDI. BU DA REİSİ CUMHUR SAYESİNDE OLDU.

nickel can

bu toprakların sahibi misiniz ulan güldürmeyin türklerin bizans ve ermenilerden temizlediği yerlere gelip kondunuz oda yetmedi yüz yıllarca türklerin sayesinde hayatta kaldınız o kıt beynin almaz alma söyleyeyim kürtlerin devleti ancak aşiretler topluluğu olur, dahada olsa olsa en fazla libya olur onuda sizden herkesten daha çok nefret eden araplar ve iran tarihten silecektir onun türklere dostça davranmanızı tavsiye ederim. kürtler (parantez içi söylüyorum hdp,pkk sempati duyan kesimi) kimseyi hiçbir zaman korkutamazsınız sadece tiksindirirsiniz ki bir çoğuda tiksinti duyuyor.

erolk

Roma imparatorluğu sizden eski, onların uzantısına geri verelim. Hatta Ermenilerde sizden eski. Bu şekilde savunma yapan var mı hala :). Sanki eski kavimler, ırklar su kaynağı. Bizim kaynağımız burdan çıktı, burası bizim gibi bir iddia saçma olur. Büyük göçler ve uluslararası antlaşmalar ile bugün ki sınırlar belirlenmiş. Önce biz geldik lafı gerçekten komik duruyor.

zurna sevenler derneği üyesi

akp sayesinde bu ülkede güvenlik kavramı kalmadı,bundan bu suluları,ciddiyetsileri seçen,her şeyin kolayına kaçan,tehlikeyi görme algısından uzak türk halkının önemli bir bölümüde sorumludur,zaten bu halkın başına ne geliyorsa cahilliğinden vaz geçmek istetemesi,her şeyin kolaycılığına,menfaatine kaçmasından dolayı geliyor.Bu ülkede istenecek ilk olgu,güvenlik kavramının tesisidir.Bunu ise bu kafaların yapmasını beklemek hayaldir.Bu ülke insanının ciddi maksatları edinmeyi öğrenmesi gerekir,şu anda çok uzak bir durum var.Her yerde plajlar,sahiller,düğünler göbek atılıyor,ateş düştürü yeri yakıyor.

Meraklısına

Rahatlamanın birinci şartı RTE kurtulmaktır....o olduğu müddetçe Türkiyeye huzur yok ...demedi demeyin.

vatansever

diyarbakırlı biz türkler katliyam yapmış olsaydı sen şimdi konuşuyor olabilirmiydin.evet bu toprakları bırakıp gideceksiniz gerçek sahipleri gerçek kürtler huzur içinde yaşıyacak ve biz hep yanlarında olacağız ama neden biliyomusun siz onlara iyilik falan yapmıyosunuz.

osmanlı

mesele kürdistan kurmak değil. kürt kardeşlerimizin de beyni yıkanıyor. pkk israilin adamı. amaç doğuyu israil adına ele geçirmek ve doğuda din iman bırakmadan tıpkı filistin gibi oraları katledip kendilerinin yapmak. doğumuz onlar için kutsal topraklardan bir parça. almak içinde yıllarca mücadele ediyorlar. ama kürt meselesi diye kandırarak.

sami

burdan kirodüstan filan kuramazlar bak eskimolarin bile topragi bayragi memleketi var bunlarin yok dünyada iki kavmin vatani yoktur bir cingenler iki bu pkklilar gercek kürtler zaten bizlerle beraber onlar canimiz icigerimiz ama bu pkklilar cadir bile kuramaz kobani kobani dedikleri yer bile esadin mali esadin topragi yazik onlari da anlamak lazim vatansiz bayraksiz topraksizlar ama ne yapalim bizler orta asyadan geldik anadoluyu kaptik bunlarada ücün biri kaldi dimi ey pkklilar

Anadolu

IŞID le PKK yı yönlendiren güç aynı güç. İkiside ingilizin abd nin emrinde. Tabi olayları iredelemek neyin nerde nasıl olduğunu anlamak, yorumlamak için beyin gerekiyor. Sizin gözünüz kör olmuş. işidle pkk nın ne farkı var. Ne demesini bekliyorusnuz, "Allah razı olsun pkk kafa kesmeyor arkadan sessizce yaklaşıp kafaya sıkıyor, acısız katlediyor" demesini bekliyorsunuz.

urfalı

pyd yi şirin göstermeye çalışmayın boşuna. Adıyaman Ceylanpınar ve diyarbakırdaki saldırları pkk=pyd üstlendi. kimi kandırmaya çalışıyorsunuz.