BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,72
ALTIN 2.401,27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş altın çıkışı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan devletleri kur baskısından kurtarmak için dünyaya flaş bir öneride bulundu. Erdoğan dış borçlanmaların altınla olması gerektiğini ifade etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 35 Adet Yorum
Misafir

Maliye bakanı benzer bi açıklama yaptı fırçayı yedi.

Misafir

ya he he he .... akıl fikir deyecem de nerdeeeeee?

bir basit vatandaş

Salla gitsin. Her şeyi toz pembe göstermek için acayip şekilde çarpıtıyor. Bu çarpıtmaları artık çoğu vatandaş yutmuyor. Eğer sen aldığın borcu altınla ödemek istersen elini tutan yok, altınla öde. Nasıl Euro ile borçlanan Euro ile ödüyorsa, senin elini tutan yok. Altınla borç al, altınla ödeme yap. Halkı kandırmak, kendi reklamını, propagandasını yapmak için bunu kullanması bile gülünç, çaresizliğinin bir göstergesi.

Misafir

Döviz büroları kapatılmalı,döviz alışverişi yasaklanmalı,dolar bulunduranlar da ağır hapisle cezalandırılmalı...Kimin hangi bankada ya da evinde doları varsa hepsine el konulmalı! Bu yapılır da.. Sonrasında devletin yönetiminin adı demokrasi mi olur bilmem...

Misafir

Etrafına kolonya dökülüp de yakılmaya çalışılan akrep gibi olduk...Kurtulmak için çırpınıyoruz...İntiharımız yakındır!

Misafir

Tamam onlarda senin bişey söylemeni bekliyordi helal sana IMF YE BİDAHA SOYLE SIK SIK SÖYLE :))

Misafir

Ne diyon sen Reis. Batıydın bizi. Sana kanıp dövizleri de bozdurduk. Seni Kandıyıyollar sen de bizi kandırıyon. Artık sana kanmayacağız. 2019'da sana OY atmayacağız. Kataradaki ve İsviçre bankalarındaki Paraları getir önce. Haaa bir de İngiltere Merkez bankasındaki Altınları da getir memlekete.

kamil

Bence borclari ödemeyelim, komple dünyanin bulasiklarini bize göndersinler onlari yikayalim, borcumuzu öyle kapatalim. tee allahim,ne kadar zeki bir CB mız var.

MİSAFİR

CUMHUR BAŞKANIM ŞU CHPKK YI MECLİSTEN ATIN BU PARTİLERİ KAPATIN TÜRKİYENİN EN BÜYÜK SORUNU TAKOZ CHPKK .BUNLARI MECLİSTEN ATMASANIZ ÜLKEMİZE HUZUR GÜVEN DEMOKRASİ GELMEZ ,BUNLARIN KUYRUĞU BATILI EMPERYALİSTLERİN ELİNDE DÜĞMEYE BİR BASIYORLAR BUNLAR SOKAKLARA ÇIKIP ÜLKEYİ KARIŞTIRIYOR ,DEMOKRASİ OLAN ÜLKEMİZDE DEMOKRASİ ARIYORLAR EMNİYETE EMİR VERİN BUNLARA TEMİZ BİR SOPA ÇEKSİNLER .ÜLKEMİZ BUNLARDAN GÖRDÜĞÜ KÖTÜLÜĞÜ GAVURDAN GÖRMEDİ.TÜRKİYENİN BAŞBELASI CHPKK

ADEM

Bence hazineyi banko maçlara yatıralım.Nasıl?

gram altın

altının onsu dolar üzerinden hesaplandığından saçma olmuş. hatta hem altın hem de dolar aynı anda artarsa zarar 2 katına çıkar.

İYİ

emredersın reis sen soyle bız ındırrız TÜRK parasını değerını yukseltırız

fikret boduroğlu

dövizin yok.altının yok.borç aldığın ve borcu borçla ödediğin sürece farketmez.altın fiyatlarını sizmi belirleyeceksiniz.

Misafir

Bunun tek çözümü var: Bol bol teknoloji üretmek ve satmak.Yoksa Şeker Fabrikalarını satmak değil.

MİSAFİR

NE DİYELİM EKONOMİ ZEKASI AKIL ALMAZ MAŞAALLAH...BİRİ ERDOĞANA ULUSLAR ARASI EKONOMİDE ALTININ ONSUNUN DOLAR CİNSİNDEN İŞLEM GÖRDÜĞÜNÜ VE BİR AY ÖNCE GRAMI 160 LİRA İKEN BUGÜN 177 LERE ÇIKTIĞINI HATIRLATSIN....KORKMAYIN LA HATIRLATIN

Misafir

Herkes seni Suriye’ye en kutsal gecede attırdığının ve menmuniyetle karşıladığın bombalarla tanıyacak

Osman

1 doları 1 tl yapacak tek adam Syn Cumhurbaşkanımiz zaten biz İMF ye borc vermesek Suriyelileri beslemesek 1 tl 4 dolar olurdu ama işte tüm bunlar yardım severliğimizden iyi niyetimizden.Olsun dolar 4 tl benzin 6 tl uzerinde olsun biz%18 yerine %70 vergiye çalışalım aç mezarı yok derler.Teşvikler özelleştirmeler adam kayırmalar olsun , vatandaş asgari ücrete taşaronda bu yandaşlarda çalışsın o işe muhtaç olsun sonra herşeyi ithal edelim igneden ipllğe yine tesvikler vergi imtiyazlarıyla yine yandaşa bu kadar yetmezse vergi arttılrilir bütceye bulunur bir çare.

MİSAFİR

TÜRKİYE -TÜRKİYE OLALI BÖYLE BİR DURUMLA KARŞILAŞMADI ..SİZLERİN SAYESİNDE BU GÜN TÜRKİYE HARİKA GÜNLER YAŞIYOR VE GÜN GELECEK İNSANLAR BİR LOKMA EKMEK DAHİ BULAMIYACAK BÖYLE GİDERSE ..ALLAH O GÜNLERİ GÖSTERMEZ İNŞALLAH...

boş işler

İçeriden kalabalıklara seslenerek biz ne Dünya duyar ne IMF ne de başka bir kişi,ülke ya da kurum .

nasıl hesap bu hesap

''Bugün Türkiye GSMH bakımından dünyanın 17. sırasında yer alan büyük bir ekonomi.''Hani geçenlerde dünya birincisiydik?Ne çabuk 17. olduk :)))

ecemnur

Valla global girişimcilik kongresinden veya muhtarlar ya da kaymakamlar toplantısından ya da ilbaşkanları toplantılarında,kongre ve mitinglerden falan dünyaya öneri möneri olmaz.Olsa da dünyanın haberi bile olmaz tıs diye söner biter. Sürekli oraya buraya çıkışıp,akıl vermek,tavsiye etmekle de hiç bir yere varılamamıştır.Bu bir yöntem bile değildir.Aslolan çözüm üretmektir laf değil.

Misafir

IMF DE HEMEN YAPAR BUNU ŞİMDİ. BİR DE FLAŞ HABER YAPMIŞSINIZ HABER DEĞERİ BİLE YOK BEN BİLE DİKKATE ALMADIM IMF Mİ ALACAK

Misafir

Bilali bilmem de Burak 6.cı gemisini de aldı geçenlerde.

Misafir

Altınımız dursu bir kenarda.Biz örtülü ödeneği,varlık fornunu kontrol altına alıp NASA dan fazla bütçesi olan diyaneti dizginleyelim yeter.Tabi bir de 3 milyonu geçen Suriyelilere ve onlara eklenen Afganlara bir çare bulalım gör bak ne oluyor.

masallar masallar

IMF de kesin dikkate almıştır bu teklifi......''IMF 5 milyar borç istedi, verin oran 5 milyar dolar dedim,vereceğimizi anşlaynca tamam tamam deyip vazgeçtiler''