BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,72
ALTIN 2.401,02

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gümüşhane Geçişi Çevre Yolu Açılış Töreninde konuştu. Erdoğan, "Koyunlarında büyüttükleri, malikanelerde ağırladıkları FETÖ'cü alçaklarla ilgili hiçbir adım atmayanlar, bize hukuk dersi veremez" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 56 Adet Yorum
adalet

Köprüden geçişi dolara endeksleyen kendisi sonra millete dolar bozdur diyor, yandaş müteahhitlere neden dolar endeksli ödeme yapılıyor vergi borçları siliniyor

Misafir

Fetö ile vuramadılar, ekonomi terörü ile ülkeyi bitirecekler. Uyu Türkiyem uyu.

Misafir

Sadece euro dolar Altın uçmuyor BEŞTEPE DE 24 SAAT KESİNTİSİZ HELİKOPTER UÇUYOR SİZ GİDİN DE ÜLKE EKONOMİSİ İÇİN DOLARLARINIZI. O HELİKOPTERİN HAVADA Kİ BİR SAATLİK MALİYETİ NEDİR NEDEN GÖRMÜYOR SUNUZ NEDEN NEDEN NELER OLUYOR BU ÜLKEDE!!!!!!!!!!!

emre

ABD senin bakanlarına yaptırım kararı alıyor. Sen, ABD’nin ayağına gidiyorsun. ABD’ye heyet göndererek piyasaları yatıştıracağını sanıyorsun. Maça mağlup çıkıyorsun. Bu kafayla, maçı lehine döndürmen de mümkün değil. Fikir kimden çıktı bilmiyorum. Ama tam da ABD’nin istediği yapılıyor. Yapılan hatalar nedeniyle, ABD’nin görüşmelerde çıtayı daha da yükselttiği anlaşılıyor. Erdoğan, “Makul süre içinde her şey düzelecek. Piyasalar rahatlayacak. Hiç korkmayın, hepsi geçecek” dese de kimse inanmıyor. AKP’nin yaşanan krizin altından tek başına kalkması zor. Son bir aydaki gelişmeler bile bunu net olarak gösterdi. Bir haftalık kursla ekonominin yönetilemeyeceği ortada.

Misafir

dolar yükselmiyor, tl nin değeri düşüyr

Misafir

ülkeyi mezarından rahmetli ERBAKAN bile daha iyi yönetir.

Misafir

Onların dolarlarıı cehennemin dibine bizim milli Deyerlerii karşısında onlar eyilecekler bu milletin ölkenkemizin önünde

Misafir

Değil papazı (haşa)hz.isayı tutuksaydiniz yine de dolar turk lirası karşınında bu kadan hiddetlenmezdi.!

53lü

10 bin doları olan misafir kardeş. Sen kar ettiğini zannetmeye devam et. Çanakkalede , 15 temmuzda şehit olanların dolarları yoktu fakat en büyük karı onlar ettiler

Misafir

İşimiz allaha kaldıysa tamam.

Misafir

Ciktigi gibi duserde demek mantikli ama dusecek gibi bir halide yok ..Allah kazancini bol etsin.

Misafir

Padişahım çok yaşa....doları boş verrrrr....

Misafir

gorende ulkemizde hukuk sistemi var zanneder...

15 Temmuz

Bu mübarek günde Rabbim tüm vatan hainlerine, biz gibi görünüp düşmanlık edenlere dünyada da cehennem azabı versin imsallah.

15 Temmuz

Bu mübarek günde Rabbim tüm vatan hainlerine, biz gibi görünüp düşmanlık edenlere dünyada da cehennem azabı versin imsallah.

Misafir

Bu mübarek günde Rbbim tüm vatan hainlerine, biz gibi görünüp düşmsnlık edenlere dünyada da cehennem azabı versin imsallah

Misafir

Allah yukarıda şahittir. bozdururdum.

Misafir

Sen basiretsizliğin ve kötü yönetiminle ölümü kabullenmişsin. Evet problemler belli ama hükümetlerin görevi bu problemleri çözmek için gerekli tedbirleri alıp uygulamaya geçirmek, millete geçirilmesine seyirci kalmak değil.

Misafir

Şöyle saçma sapan yorumlar yapıpta insanları farklı yönlere çekmeyin sen niye dışardasın peki ???? ben niye dışardayım ??? SUÇU OLMASA NİÇİN İÇERDE OLSUN ALOOOO ?=????

Misafir

Bu yapılan yorumu yetkililerin de görmesi gerekmiyor mu ???????

kundemacı

"Tutturmuşlar kur mur filan falan. Bırakın geçin bu işleri. Biz işimize bakalım işimize." acaba ne demekistiyor. "Siz doları 3TL' den almaya devam edin mi demek istiyor."

Misafir

Ülkene git o halde dolarcıklarını al öyle git hadi.

Misafir

Sen bi işine bak hadi utanmadan makarna yorumu yapıyorsun.. İçinde bulunduğumuz durumun kritik bir süreç olduğunu gayet iyi biliyorsunuz aslında gerçi sizlere ne desek boş...

kundemacı

Eğer parti kongrelerinde tek aday olur da bu aday seçilirse elbette orada sıkıntı olmaz. Böyle partilerde ikinci bir kişinin aday olması yürek ister. Biatçı partilerde ikinci aday olmaz, demokraside yoktur. Tek kişi tarafından yönetilirler, bu partilerde saltanat vardır.

Misafir

Yanlış yere yorum atmışsınız burası spor haberi değil.. yönetmiş olsa fatih terim aynen şunu derdi; what can i do sometimes.. Umarım mesaj alınmıştır...