BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,68
ALTIN 2.406,37

Bakan Albayrak Rüzgarı

Bana göre Türkiye’deki geleneksel siyasetin çok alışık olmadığı bir Bakan. Niye mi? Cevap çok kısa ve net: Az konuşuyor, çok iş yapıyor..

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

İslam Dünyası haberleri: Durum Tamamen bir Facia!....... Karaman'da Ensar Vakfı ve Karaman Anadolu İmam Hatip ve İmam Okulunda ... cinsel tacizde bulunan sınıf öğretmeni imam dinci için 600 yıl hapis istendi.

davut

berat albayrak, darbe gecesi RTE, darbeye karşı konuşma yaparken arka tarafta gülüyordu.

Misafir

sahibinin sesi bir övgü yazısı. icraatlar yetmemiş, bir de 15 temmuzdan istifadeyle kahramanlığından cesaretinden dem vurulmuş bakanın. bunu yazan da hukuk doçenti olmaya aday bir akademisyen. vah ki vah!

Misafir

yalakacılığın nirvanası.

Misafir

yalaka kardeş,albyarağın bir bir onuru olsaydı kayın babası ve karısı nedeniyle bakanlığı kabul etmezdi.Sen ne yazarsan yaz!!! elin gavuru kadar olamamak çok acıklı kardeş

misafir

bu kim ya hergün bir köşe yazarı türüyor

Misafir

helal olsun sıze kesin biryerde bakan olursunuz

Erol Baron

Yeterince acıtan dış ticaret açığını artırmak için Sırbistan'dan 5 000 ton et satın almaktan başka, oralarda yol yapımından da bahseden ve kafayı FETÖ ile bozan eski fetöcü RTE'ye birisi hatırlatıversin ki, Avrupa'dan Türkiye'ye karavanla veya arabayla gelmek isteyenleri ürküten yol NİŞ- DİMİTROVGRAD arasıdır.

Misafir

cok isabetli cok ileryi görüyorsunuz bu görüş zize ileride vekillik müsteaşarlık olarak döner inşalah

Ayran

Sen HDP'li belediyeleri araştır istersen güneş enerjisinden nasıl para kazanıyorlar diye...

  • 1