BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.401,25

Aysel Tuğluk'tan Nazlı Çelik'e cevap!

Star Ana Haber anchormani ve gazeteci Nazlı Çelik, Suruç'ta güvenlik güçlerine taş atan HDP'li Aysel Tuğluk'a tepki göstererek "çözümün bir parçası olması gerekiyor ama bu görüntüler onu karmaşanın bir parçası olarak gösteriyor." demişti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 66 Adet Yorum
ayhan

işte bütün mesle bu çok güzel ifade etmişsin bravo

blaaaa

yani demiş ki güzelsin müzelsin ama senin beynini kuşa nakletseler kuş bile isyan eder hatta irtifa kaybedip yere çakılır.uzun lafın kısası şair ne demiş güzelliğin beş paar etmez.

doğrusunu öğren

HARPUTLULAR Arap ya da Kürt değildir...Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Türk'lerdir!

bozok

Vatan hainlerinin kim olduğuna, sıfatına bakılmaksızın cezası verilmelidir.

serdar aziz

gitmesi gerekenler öncellikle moğolistan çeçenistan gibi yerlerden gelenlerin torunlarıdır bence

RECAİ

VAR BEN . GEÇENLERDE İSTANBUL.DA BEN BİR OFLU BAYAN İLE ÇIKTIM

AKIN

AYSEL BİR SABAH KALKMIŞ VE AYNANIN KARŞISINA GEÇMİŞ.AYNA AYNA SÖLE BANA NAZLI MI DAHA GÜZEL YOKSA BEN Mİ DEMİŞ?.AYNA DEMİŞ Kİ AYSEL TUĞLUĞA AYSEL KUSURA BAKMA YUKARDA ALLAH VAR BU NAZLI SANA GÜZELLİKTE 5 ÇEKER DEMİŞ.ONDAN SONRA AYSEL KRİZLERE GİRİP AYNAYI KIRMIŞ.ALLAHINA KURBAN NAZLI BACIM ÇOK PİS AYAR VERMİŞ AYSEL TUĞLUĞA.

ALİ33

O DEDİKLERİN SENİN DEDELERİN Mİ. MOĞOLLARI UNUTMUŞSUN YAVRUCAK

kızıltepeli

aynen öyle...

Türkoğlu

ÖZAL ZAMANINDA GELEN 5 MİLYON KÜRT ŞİMDİ 10 MİLYON OLDU ŞİMDİDE 5 MİLYONA YAKIN ARAP GELDİ RESMİ KAYNAKLAR 2,5 MİLYON ARAP VAR DİYOR AMA HERZAMN RESMİ OLANI 2 İLE ÇARPACAKSIN BUDA DEMEKTİRKİ 15 MİLYON YABANCI VAR TÜRKİYEDE İŞTE SORUNUN KAYNAĞI BUNLARI DERHAL TESPİT EDİP SINIRDIŞI ETMELİYİZ ÇÜNKÜ SORUN OLUŞTURUYORLAR ÜLKEMDE

musa31

sende arapsın kürdüm deme sakın :) zaten sorun hepiniz nasıl oluyorsa krdüm demeye başladınız

AKIN

ALLAHI VAR NAZLI AYSELE GÜZELLİKTE BEŞ BASAR.AYSEL HEM ÇİRKİN HEM TERÖRİST.NAZLI İSE DÜNYA TATLISI ,DEMOKRAT BİR KİŞİLİĞE SAHİP.AK PARTİNİN YAPAMADIĞINI NAZLI KARDEŞİMİZ YAPMIŞ HELAL OLSUN NAZLI SANA.

harpuTLu

Beyinsiz :) in önde gideni

musa31

yok öyle ordanburdan gelip mülteci olarak sonra ırk ismi konularak millete dönüşüp ülkemden pay istemek hepinizi geldiğiniz yere postalarız defolun ülkemden hintli,fars,ermeni,arap tohumları

KEMAL

SİKTİRİN GİDİN BİR KÜRT FAŞİZMİDİR ORTALIĞI MAHF ETMİŞ GİDİYOR

Oflu

İsariloğulları verileni görmezden geldiği için, verilene nankörlük edildiği için lanetlendi. Başımıza sonunda bela oldular. Hadi hayırlısı hala Kürtten kız alıp kürde kız veren salak var mı acaba ???

urfalı

o kaşar diyen adam mın annesi sibel kekillide beter çıkmış

assivas

öyle millete öyle milletvekili tak yakışmış size? allah akıl fikir versin size allahın kroları? senin milletvekili anlayışını bildiği için o kadın olacak ......öyle davranıyor?

r yakut

biz kendi toprağımızı kimseden almayız biz 4 bin yıldır ordayız senin gibi moğolun pazarda satılanı değiliz osmanlıda yavuz selimin iran olan savaşında kuruyan biz ingilizlerın kucağından doğuda ordu kurarak gelip kurtaran biz sen kendini oranın sahibiymiş gibi gösterme

musa21

Sizlere devletinize daha ne kadar katlanırız , ayrılmak en iyisi , kansız olabilse Referandumla keşke !.

musa21

O taş , zulüme talana taşeron patron katillere , zulüm devleti !.

tugluka saygi

Sayyin Tugluk dogru olani yapmistir.Biz halk olarak onun bu tavrini dogru buluyoruz.peki sizin milletvekilleriniz?varmi öyle sayin tugluk gibi biri icinizde?hirsizlik ve rüsvetten baska ne ise yariyor sizinkiler?

ÜZÜMÜ YIYIN BAGCIYIDA DÖVÜP ELINDEN ALIN

BIRI ASKERE HAKARET EDER BIRI TAS ATAR BIRI TEHDIT EDER BIRI POLISI TOKATLAR BAYRAGI YAKAR DEVLET TANIMAZ KANUN TANIMAZ ACIK ACIK TEHDIT EDERLER EEE NEYMIS ACILIM BU HAINLERIN ISTEGI BU CUMHIRIYET VAR OLDUGU MÜDETCE BITMEYECEK BIR TÜRLÜ BAZI ANGUTLARIN BEYNINE GIRMIYOR""""

yüksekovalı

emin ol senin ba cı n dan daha kaşar değil

Güneydoğu Rüzgarı

Uğraşmayın onun adı AYSEL!Herkes çok iyi biliyor.