BIST 10.287
DOLAR 32,26
EURO 34,72
ALTIN 2.397,12

Ali Babacan istifa mı etmek istedi Babacan bombası

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan istifa mı ediyor sorusu Ankara'yı karıştırdı. Peki Ali Babacan'ın istifa edeceği iddiasın nasıl ortaya çıktı?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
cenk eren

Yüksek kur devaluasyondur. Herkesin maaşı dolar bazında düşer. Cumhurbaşkanı da bunu istiyor, daha az maaş verip, paranın halkta kalacağına devlette kalması. Çünkü devlette kalan parayı istedikleri gibi kullanıyorlar.

cenk eren

Ya camaat tayyibe karşı herkesi destekliyor. Bu onun cemaatçi olduğunu göstermez. Böylebir mantık var mı ya.

ahmet

başkanlık sistemi gelsin.. ali babacan başkan olsun.. 10 yılda eğitim başta birçok alanda reform olur. yapısal değişimler yaşanır. ama olmaz...

misafir

Eline sağlık çok iyi yazmışsın.

3.GÖZ

iyi güzelde şunu bir türlü anlamıyorum. babacanı bizde severizde cemaat yorumcularınında babacana büyük bir desteği var. bu beni düşündürüyor. ama emin değilim .

GÖRÜŞÜM

BANA GÖRE SAYIN BABACAN DİK DURUŞUNA DEVAM ETMELİ ..HİÇ KİMSEYE KUL OLMAYACAĞINI GÖSTERMELİDİR ..YANİ KAREKTERİNE SAHİP ÇIKMALIDIR..

Derya

Bu gidişle ne Babacan kalacak, Ne Başçı... hepsini istifaya zorluyor... Onlar Gül'ün adamı diye mi acaba?

Muhammet KARADAĞ

akp hiç sevmem hiç güvenmem ama sayın Babacanın duruşu Devlet adamına yakışır bir şekilde

bir sade vatandaş

RT ERDOĞAN HER TOPA GİRDİĞİ SÜRECE, NE AKP NİN AKLI BAŞINDA OLAN İNSANLARINA, NE DE HALKIMIZA HUZUR VE RAHAT OLMAZ. RT ERDOĞAN'I YETER ARTIK, HER İŞE BULAŞMA, BİR DİNLE, ÖĞREN ONDAN SONRA KONUŞ DİYEBİLMEK GEREK. ÜLKEMİZDEKİ EN BÜYÜK RİSK RT ERDOĞAN'IN KENDİSİDİR. HER ŞEYİ BİLDİĞİNİ ZANNEDİYOR. ETRAFINDAKİ ADAMLARDA ÇOK DEĞİŞTİ, DÜZGÜN, GÜVENİLİR ADAM KALMADI ETRAFINDA. RT ERDOĞAN VE AKP HÜKÜMETİ YOZLAŞTI. HER HÜKÜMET 10 YILDA YOZLAŞIR. YENİ TÜRKİYE'YE YENİ KAN LAZIM.

osman

babacan dürüst ve calışkan bir insan bence ne kadar erken istifa ederse okadar iyi olur şahsı adına

serdar

görevi doğrudan cbaşkanına verin, o çözer bu işleri hem bakın her konuşmasında dolar altın başını aldı gidiyor. bilal oğlan paraları katlamış olabilir.

vatandaş

istifa etmekde bir erdemliktir

BALAMOZ

BEN A,K,P,Lİ DEGİLİM FAKAT EKONOMİNİN DİREKSİYONU BAŞINDA BULUNAN SAYIN BABACAN VE BAŞÇI HEMEN İSTİFA ETMELİDİR KENDİLERİNİ DAHA FAZLA YIPRATMAMALILAR ÇÜNKÜ İKİSİ,DE ÇOK DEĞERLİ EKONOMİ BİLGİLERİNE SAHİP OLDUKLARI GİBİ DÜRÜSTLÜKLERİ İLE TEMAYÜZ ETMİŞ DEVLET ADAMLARIDIR ZATE İSTİFA ETTİKLERİ GÜN DÜNYA BANKASI BUNLARA HEMEN İŞ TEKLİFİ YAPAR

hakan

Ali Babacan istifa ederse dolar 2.80'i görür

Balaban Beyi

Ali Babacan zaten çok bile dayandı...Adamın işine ha bire karışılıyor.. Çok biliyorsa kendisi gelsin o göreve... Ancak Ülkemize yazık olur...Ekonomiyi de " suriye politikasına " çevirir MALUM ŞAHIS...

vatandaş mustafa

SEÇİME KALMIŞ 3 AY, ÖNEMLİ OLAN ZOR ZAMANDA DOSTUN YANINDA OLABİLMEKTİR. 3 DÖNEM KURALINDAN MİLLETVEKİ ADAYIDA OLAMIYCAM SIKISINCA VIN, BABACANA YAKIŞMAZ.

lütfen istifa etmeyin

AKP iktidarının aklıbaşında tek ismi olan Sn.Ali Babacan; ne kadar zor durumda kalırsan kal lütfen istifa etme..ülken için halkın için sakın istifa etme..Ekonomiyi ayakta tutan ve ekonomiye yön veren sizsiniz..istifa ettiğiniz gün dolar 3 lira olur.

Devrim

İnanmıyorum.. İsyifa etseydi şimdiye kadar çoktan ederdi.. Bu saatten sonra istifa ile kendini kurtaramaz..

halim

Babacan bence dürüst bir adam.. Hırsız partiden ayrılmalı..

  • 1