BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Ahievran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çorlu'yu ayaklandıran skandal video

ÇORLU'da bulunan Ahievran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yaşanan skandal görüntüler Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Ders sırasında öğretmenlerine yaptıkları skandal hareketleri bir ce cep telefonuna kaydeden öğrenciler sosyal medyanın konusu oldu. Öğretmenine el işareti yapan, hakaret eden, kıyafetleri ile dalga geçen öğrenciler bu yetmezmiş gibi birde öğretmenlerini sınıfın ortasına kucağına alıp kaldırıyor. Görüntülerin ardından idari soruşturma başlatıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Misafir

bu olayların birinci derece sorumlusu okul idaresi ve rehberlik öğretmenleridir . ne yazık ki sorunun faturası ders anlatmaktan başka gayesi olmayan binbir güçlükle okuyan öğretmen olmak için özveri gösterenlere çıkarılıyor

Celalettin Sungur

Öğretmeni bu hale düşüren politikacılar toplumun temeline dinamit koydular ne yazık ki ! Öğretmen sınıfta tek otoritedir, onun sözü üstüne söz olmaz, ona saygı mutlaktır. Bu kuralı çiğnerseniz, sonuç bu, hatta bir süre sonra bundan daha kötüsü olacaktır. Yetkililerin en kısa zamanda bu durumu düzeltmek için gerekli yasal düzenlemeleri yapmaları elzemdir.

Tns int

Öğretmenin suçu ne nasıl bir devlet nasıl yasa olmaz olsun böyle adalet o öğrencileri falakaya yatırmak lazım 😠😠😠

Seksenler

Öğretmenler çocuğu azarlasa veli idarenin basina eksiyor benim çocuğumu rencide etti şikayetçiyim öğretmen hakkında hemen soruşturma aciliyor. Ogretmenler ne yapsın Asıl olan sistemin yanlış olması. Bunun 20 sene öncesi yetkiyi verin öğretmenlere bakın bu şaklabanliklar kaliyor mu ? Öğretmenim siz değil bu sistemi bu hale getirenler utansın!!!!!! Arkadan gelen nesilin bozulma oranı maalesef her geçen gün artiyor. Hiç bir işten anlamayan, dinlemeyi bilmeyen, ukala, işe yaramazlar bir gençlik geliyor.

Başka Misafir

HOCAYI BAŞKA İHTİYACI OLAN EĞİTİM BEKLEYEN BAŞKA BİR İLE VERİLMELİ AYNI OKUL VEYA İL HOCAYA EZİYET VE CEZA OLUR ZATEN OKUL DIŞINDA YİNE AYNI DEVAM EDECEKTİR

memet

öğretmen öğreciyi dövse suç bağırsa suç.ne yapsın hoca dövmese alaycı oluyor.en güzeli ö öğrenciyi okuldan atmak ancan önce eşşek sudan gelene kadar döğmek.

Misafir

Okulun yanındaki okulda okuyorum ahi evran lisesindeki öğrencilerin %90'ı okumaya gelmiyo zatn kavga gürültü eksik olmuyor birde öğretmene soruşturma açılmış öğrenciler atılması gerekirken yazık.

Mehmet

Haberi izlerken masaya nasıl yumruk attığımı hatırlamıyorum. İstem dışı oldu sanırım. Öğretmni sabrından dolayı kutluyorum. Okul müdürü ve olayda kimin suçu varsa hepsinin yargılanması lazım. Bir taraftan afrinde çatışan mehmetçikle gurur duyuyoruz diğer taraftan aynı devletin memuru ile dalga geçiliyor, taciz ediliyor! Bu nasıl iş kardeşim? Bu kadar başı boşmu bu ülke?

Misafir

Recep İVEDİK filmine gelir rekoru kırdıran bir ülkenin çocuklarının da böyle adi ve aşağılık hallere düşmesi gayet normal! Ektiğinizi biçersiniz!

murat

dayak geri gelmeli ki bu gibi terbiyesizliğin önüne geçilsin

Misafir

ögretmene idari suç ne a butün sınıfın gerekli cezai işlem alması lazım

Byrmm

Hala öğretmene soruşturma diyorlar.. Yazıklar olsun yönetim anlayışınıza.. Adamın soruşturmalık halı mı kalmış sizin saçma politikalarınız yüzünden..

Vahit

Okul yönetimi kendi okulunda olan olayları bilmiyormu? Kime neye soruşturma açıyor? Asıl okul yönetimine soruşturma açılmalı. Bu öğrencileride ıslah evine yada ceza evine göndermeliler.

Misafir

Yarabbi Türkiye ne hale geldi böyle? Sınıftaki, öğrencilere, öğretmene, okul idaresine, milli eğitim müdürlüğüne ve bunların hepsinden sorumlu olan milli eğitim bakanlığına yazıklar olsun. Buradaki olay sadece bir örnek. Bunun binlercesi yaşanıyor. Ne yazık ki bu dejenerasyon artarak devam ediyor. Sorumlulara sadece yazıklar olsun diyorum.

Misafir

Öğrenci mi maganda mı..

oflu

Vursda soruşturma vurmasa soruşturma,aileler soytarı yetiştiriyor..

Misafir

Bu kadar bariz bir suça rağmen öğretmene soruşturma açanlara yazıklar olsun. Bu ülkeye bir şey olursa koltuğa yapışan kişilik kırıntısı dahi olmayan yöneticiler yüzünden olacaktır

  • 1