BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,72
ALTIN 2.401,46

Adil Gür olay seçim anketi sonuçları için konuştu

1 Kasım seçim anketini yayınlayan Adil Gür olay yarattı. Herkesten farklı bir sonuçla ortaya çıkan Adil Gür olay seçim anketiyle ilgili internethaber.com sitesine konuştu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
sezer öcal

koalisyon kurulamadı biz de tek başına gene ak parti götürür dedik ama dediğimiz gibi olmadı. mısır çarşısı esnafı bitirildi. ekonomi feci şekilde gümledi. düzelmesi için çaba bile sarfetmiyorlar. hala suriye hala rusya hala pkk terörü biz kime mal satıcaz nasıl ticaret yapıp geçinicez. biri bizi kurtarsın çok kötü ticaret şu sıralar.

iswa çeçen

Bu anketçi en yakın tahmin yapan kardeş oldu 3 seçimdir.Doğru tespite ne denir.

habip

karadenizi bilmemde orta anadolu kim güçlüyse onun yanında oluverir her zaman.....:)

Misafir

şimdi ne olacak peki

Misafir

ewet simdi konuş Türkmen kardes☺

analist

ülkede 7 hazirandan bu yana değişen bir şey var mı?vatandaş oyunu değiştirmez.koalisyon kaçınılmaz sonuç.her kesimi kucaklayacak geniş tabanlı bir koalisyon ülkeyi rahatlatacaktır.

GÖNLÜNDEKI A$K...

BU ARKADA$ BANA KALIRSA OLANI DEGIL OLMASI GEREKENI YANI GÖNLÜNDEKINI SÖYLÜYOR:)

YAW HE HE!

YAW HE HE INANDIK! BU KADAR TEKRAR ETMENE GEREK YOK!

Hasan Hüseyin

7 Haziran'ı da aşağı yukarı tutturmuş AKP tek başına iktidar olacak gibi.Muhalefet 7 hazirandan sonra hiç bir şey yapmadı zaten yazık.Ülkemiz için hayırlı bir sonuç olur İnşaAllah.Bu memleket hepimizin...

Baki

akp asla tek başına iktidar olamıyor çünkü bütün kesimler sıkıntılı, devleti yönetimiyor artık. oy kaybı yaşayacak önemli oranda

MİLLET

AK PARTİ %60 chp %22 MHP %7 hdp % 6 dier % 5

Misafir

Süpriz bi seçim sonucu çıkabilir. Bu adamın dediği gerçekleşebilir.

analiz

normalleşme ancak bir koalisyon hükümeti ile olur.ülke 2 kasım günü bir koalisyona hazır olmalıdır.

SERVET

BEN AKP Lİ DEĞİLİM AMA BU ADAM SON 3 SEÇİMDİR EN İSABETLİ ANKETÇİ..BAZILARI BELKİ KIZACAK AMMA BU BECERİKSİZ LİDERLER OLDUKÇA AKP DAHA ÇOK İKTİDARDA KALACAKTIR KALMALIDIRDA.ZİRA DİĞERLERİ VE AKP VAR ORTADA.SADECE LAF ÜRETENLER VAR AMA ADAMLAR BELKİ TAM OLMASADA HER ALANDA YARAYA EL ATTILAR AMA TEDAVİ ETTİLER AMA EDEMEDİLER GERÇEK ŞU Kİ AMA HER MESELEYE İLGİLENDİLER..YA DİĞERLERİ SADECE DEDİKODU SİYASETİ..BUNLARDA PROJE FALAN YOK SADECE ÇENE VAR..EEE BU DURUMDA AKP % 50 DİYORUM BEN.

turkmen

2 kasimda eyer akp bu kadar oyu almaz ise ve tek basina turkiyede iktidar olmaz ise adil guru ve bu akp alehinde guzel yorum yazanlarin tum 7 diden 70 sinin kokunu sikmesem banada turkmen demesinler

Misafir

7 Haziranda %42 demişti tuttu. Şimdi de tutar İnşAllah.

Misafir

7 Haziranda AK PARTİ %42 DEMİŞTİ.

Tekin Y

Banka hesapları bilinse iyi olur; son hafta içinde ciddi bir artış olmuş mu? Göreceğiz; bu laflar ile kimse oyunu bu saatten sonra değiştirmez..

AKP % 36

BU ADİL 7 HAZİRANDA DA AKP.Yİ 50 GÖSTERİYORDU. SAKIN İNANMAYIN.

namso

ak partiye kızgınlığından geçersiz oy kullanan 700 000 kişinin yarısının oyu geçerli sayılsa bile ak parti tek başına iktşidar olacak evelallah gönlünüz ferah olsun haşhaşiler..

Misafir

Bu millet hep ters köşe yapar.süpriz sonuçlar çıkar.hep baraj altında kalacak.akp 46 alacak milletvekili 330

melih

haç ve hilal kavgası.hira dağının çoçukları mı.yoksa olimpos dağının çoçukları mı.zaman gösterecek herşeyi.

sabit

gerçek ve doğru bir araştırma,ben kendi ilimden yakınen biliyorum 7 haziranda akp ye oy vermeyip pişmn olan bu seçimde akp ye oy verecegim ülkemin gelecegi için diyen insan çok

Misafir

her şey olabilir bu ülkede.

Misafir

Baktım. EN DOĞRU BİLEN ŞİRKET olmuş.