BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,72
ALTIN 2.401,27

ABD'yi Erbakan hoca anlatsın!..

Bugünleri görmek için Necmettin Erbakan hocayıda iyi anlamak gerek.Kendisini ziyarete gelen ABD Büyükelçisi'nin sözlerini ve hocanın cevabını iyi okuyun.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
nana

ama sonuç erbakan yada abdulhamid han gibi olmayacak. bu sefer gavur sert kayaya çarptı. Yalnız yapmamız gereken fetoyu abd nin ladine yaptığı gibi bir operasyonla yok etmektir. bu işi yapacak gönüllü müslümanlar kalıbımı basarım şehittir cennetliktir.fetoş öldürmek ümmete hizmet doğru Hakka hizmettir.

Misafir

Rahmetlinin Akparti ve icraatleri hususundaki çok net fikirlerini de yazaydın ya vatandaş öğrenirdi bi güzel

gencoglu

amerikadaki küş dediğin babaların Amerikaların zorlamasıyla iftira atıyor sizler öyle esefele safilinlersiniz ki şeytarnaın insan süretindeki hali olan feto ve conilerin iftiralarına sırf tayyip düşmanlığı uğruna iman ediyor tapıyorsunuz sizler asla iflah olmazsınız veatan haeinleri

Misafir

Övdüğün Zafer Çağlayan'dan ne haber Amerika'da ki kuş bülbül kesilmiş her şeyi ortaya dökmüş.

Gencoglu

______ "Seçimde harakiri yapma. Seçimde AKP oy vermek kendini bıçaklamak demektir. AKP’ye oy vermek, cehenneme bilet almak gibidir. 3 Kasım’da gittin AKP’ye oy verdin. Yaptığın iş ne? Sırtına birer hortum bağladı. Hortumu AKP’ye teslim ettin, o da rantiyecilere verdi. Madem ki Erbakan hoca dediniz buyurun yukaridaki soz Erbakan in akp icin soyledigi sozdur,aciklamasi olan???Konu kapanmistir NOKTA!!!!

Misafir

ABD şirketlerini İran'a ticareti yasaklaya bilir.Ama burası bağımsız bir ülke.İstediği ülke ile ticaret yapabilir.Sadece silah ve benzeri yasal olmayan şeyleri alıp satamaz.ABD silah bile veriyor pis teröristlere.Bizde yargılayalım ABD yi gerçek insanlık suçlarıyla.Bunu her ülke kendisi için uygulasın bakalım dışarıda ne kadar rahat dolaşabilecekler.

Misafir

Türkiye'de ki ağaların sistemini engellediği için Erbakan istenmemişti.Erdoğan'da dünyadaki ağaların sistemine çomak soktuğu için istenmiyor.IMF kovuldu % 5 ten az büyüme gerçekleşmiyor(bütün engellemelere rağmen ),Sudileri 11 eylül tazminatıyla korkutan ABD Türkiye'yi korkutamıyor.

  • 1