BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,69
ALTIN 2.398,99

Abdullatif Şener'den ilginç iddia: Gül'ün adaylığı projeydi

Eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün muhalefetin ortak adayı olmasını bir proje olarak niteledi. Şener çok daha ilginç bir iddiayı daha ortaya attı. Projenin sahibinin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu öne sürdü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 26 Adet Yorum
Misafir

HADİ İNŞŞ...............?????

Misafir

HOCAN ÇÖZMÜŞ SENİ AMA TOKAT ATMASAYDI İYİYMİŞ,DÜZELEMEMİŞSİN.!!!

Misafir

AMA ONU KARALASINLAR ÖYLEMİ,TV LERE ÇIKAMASIN KONUŞAMASIN.??ESİR MİYİZ.??

Misafir

YAKINDA HEPİMİZİN OLACAK BU İDARE DEVAM EDERSE.HIZLI BİR DEĞİŞİM GEREK.

Misafir

YOK DEĞİL TUTMADI Kİ!!YEMEDİLER AYRICA YENMEYECEĞİ DE AŞİKARDI,YA TUTARSA YAPTILAR...

ÇARE DEĞİŞİMDİR.

O ZAMAN İKİSİNİN DE İSTİFASI GEREKİR.ZİRA ASKER SİYASETE BU KADAR BULAŞMAMALI VE ALET OLMAMALIYDI,ŞENERE KATILIYORUM,KOMPLO KOKUYOR,FETO GİBİ.

temel

''7 haziranda halk bir kararsızlık yaşadı ve faturasını ödedi'' diyen kimse onda dikkat edilmeli.

osmancık

Ben aylarca önce hayırcıların başkan çıkarma şansının yüksek olduğunu, eğer böyle bir sonuç çıkarsa AK Partinin tüm kazanımlarının heba olacağını, bu yüzden Tayyibin el altından Gül'ü başkan olarak öne sürebileceği ihtimalini dillendirmiştim.

Misafir

ozaman reis siyasi deha

Ferdi

Bir psikoloğa görünmenizi şiddetle tavsiye ederim

Şef 54

Hep hayal dünyasın da yaşıyorsun Abdüllatif Şener hep onun bunun kayığındasın bir sefer kendin ol be kardeşim çık adam gibi yarış kazanırsan eyvallah onu bunu karalama sana yakışmıyor..

Misafir

Eğer Gül'ün ofisine otomobille yalnız Kalın gitmiş olsaydı bu gayet normal karşılanabilirdi... Ancak bu ülkenin -vatan haini partiler haricindeki- her siyasi düşünceye ortak derecede mesafesi olması gereken ordunun başındaki bir general üstelik ordunun ve bütün milletin malı helikopterle gittiyse bu korkunç bir olay! İç dünyasında desteklediği bir siyasi görüş olması gayet doğal olan ancak dışavurumda bir partiyle uzak yakın ilişkisi olmaması gereken kişi... İnşallah bu ziyaret asla olmamıştır,asla!

Mert

Adamlar iyice ucmus arkadas :-) bi „ erdogan gülü chpnin cati adayi yaptirdi „ diyor pesinden „ gkb akari onu vazgecirmek icin gönderdi „ diyor ...la harbiden ucmus bunlar ben ilkokulda böyle abuk-sabuk bir kompozisyon yazmistim ögretmenin „ bu ne sacma sey deyip kulagini cekip bir de hafiften tokat atmisti

azerioğlu

ne garipsin latif.anladık chp den bir koltuk bulabilirim diye çırpınıyorsun.ama olmuyor böyle karar verin.chp lideri meydan meydan aday olmasın diye baskı için diyor sende aday olması için hanginiz doğru yalan söylüyorsunuz.dün cnntürk te chp yandaşı bayan diyorki chp de demokrasi var.nasıl anladın bak her seçimde chp kongresinde birçok aday oluyor.kemal öztürk dediki ama hep kaybediyor ama yine kazanıyor.o bayan ak partide erdoğanın karşısına kimse çıkmıyor diyor.ya bayan kazanan bir insanın karşısına kim aday çıkarır.düşünün her yarışı kazanan atınız var onu satıp ne olacağı belli olmayana para verirmisiniz.ama diyor kemal bey kazanıyor nasıl kendi belirlediği delegeyle ki ondada aday gösteren delegeler dahi tam oy vermedi.bayan avrupadan bahsetti.karşısındakide siz siç 140 seçim kaybedipte başta duran avrupalı gördünüzmü.

Vatandaş

Epeydir sesin çıkmıyordu şener efendi CİCİM!Partilerin adayları netleşmeye başladı VE SEN YOKSUN! Şimdi cik cik ötmeye başladın.Millet bunun için seni sevmiyor GÜVENMİYOR.

Vatandaş

Epeydir sesin çıkmıyordu şener efendi CİCİM!Partilerin adayları netleşmeye başladı VE SEN YOKSUN! Şimdi cik cik ötmeye başladın.Millet bunun için seni sevmiyor GÜVENMİYOR.

Misafir

abdullah gül, her daim erdoğan tarafından kullanılmaya müsait olduğunu kanıtladı.bu adaylık mevzusunda,gül sinsi taktikelrini açık etti,kendini ele verdi.erdoğan ve gül ün sinsi siyaseti ve danışıklı dövüşüşü gün gibi ortada.gül ile değil konuşup görüşmek,ona selam dahi verilmez.

macit

adam tam bir paronayak

hasan

cumhurbaskani icin hem gul,un aday olmasi icin calisiyordu diyorsun hemde vazgecirmek icin helikopter gonderdi diyorsun !!!! iyice sasirdin sen

ALİ

VAYYYY BEE. NELER OLUYOR NELERRR .

Misafir

EŞKİYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ DIZISI...COK SEYRETME...ŞENER(!)

Ahmet

Ortak aday olmasın diye değil saadetin adayı olmasın diye gittiler bence. .. Ortak Aday yapılmayacağı zaten belliydi. Gül istese de kimsenin onu ortak aday yapacağı yoktu zaten. Akp nin işine gelirdi ama yemedi busefer. Saadet in adayı olmasın diye uğradılar. Gül Sadettin adayı olsa idi seçim kesin ikinci tura kalırdı. Bunu önlemek için bu hamle yapıldı.

Ali Can

sayın şener kendi kendinle çelişiyorsun. Madem proje sayın erdoğanın, neden genelkurmay başkanın gül'ü vazgeçirmek için gittiğini söylüyorsun. Hakikaten siyasi mevtasın.

FİKRET BODUROĞLU

GENEL KURMAY BAŞKANI BU İŞLERE GİRMEMELİ.GİRDİ İSE SONUCUNA KATLANIR.YARIN BUGÜNKÜ GİBİ OLMAZ.GEL BAKALIM BURAYA DERLER.

Misafir

En sonunda bu haber sizdede yayinlandi gecikmeli 1 hafta oldu özgür medya örnegjne verilecek bir site