BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.440,83

ABD'den korkutan İdlib açıklaması! Kimyasal silah hazırlanıyor

ABD'nin Suriye Temsilcisi James Jeffrey, İdlib'le ilgili yaptığı açıklamada, 'İdlib için kimyasal silah hazırlandığına dair kanıt var' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
MiSaFiR

sözde KANITLAR... Toprak paylaşmaya gelebilmenin yolları!

Metin Tamer

ABD daha evvelde IRAK ı işgal etmek için aynı söylemleri kullandı. IRAK işgal edildi ve kimyasal silah olacak hiç bir şey bulunmadı. Hatta BM gözlemcisinin raporuna rağmen. Suriye de Kimyasal silah yapımı için gereken kimyasalları ne zaman kimin sattığının açıklanması gerekir. Amerika aynı oyunu oynamakta. Bunların kanıtının ortaya konulması gerekir.

YKenan

Türkiye'de de kanıt var PKK'nın kucağında oturuyorsunuz.

gencoglu

aynı tiyatroyu IRAKIN KİMYASAL SİLAHI VAR DEDİKLERİNDE İZLEMİŞTİK ALLAHIN LANERİ ÜZERİNE OLSUN ESED HINZIRI herşeyi hakediyor ona diyecek lafım yok ama bu coni şeytanları yine işgal bahaneleri üreettikleri aşikar

Misafir

Ellerinde kanıt var. Iraktada kimyasal silah vardı. Ne oldu kocaaa bir yalan.. vuracaklarda bahane arıyorlar. Akan müslüman kanı olunca daha bir zevke geliyor bu küffar alemi

Misafir

Bu kanıtlar da Saddamın ırakı gibi kanıtlar mı yoksa kendi hazırladıkları için mi kesin konuşuyorsunuz

Bu Fakir

Irak'ta da ellerinde kimyasal silah kanıtları olduğunu iddia etmiş ve sonra da amaçlarına ulaştıktan sonra bulamamışlardı.

der

bahane üretmeyin... ırak tan biliyoruz fırıldaklarınızı...

Misafir

saddamin kanitlari gibi mi

ihsan

uluslararası suç değilmi kanıtını mahkemeye ver

Misafir

Merkel, Alman vatandaşlarının Türkiye’de serbest kalmasının yargının kararıyla değil, Ankara’daki siyasi iradeyle olduğunu ortaya koydu.

  • 1