BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,71
ALTIN 2.401,61

ABD'de büyük rezalet! Kirli ortaklığı itiraf ettiler...

ABD'de İsrail yanlısı çizgisi ve Türkiye aleyhindeki yayınlarıyla bilinen Demokrasileri Savunma Vakfı, (FDD), Reza Zarrab ve Mehmet Hakan Atilla'yı tutuklayan FBI görevlileri ile soruşturmayı yapan savcı yardımcılarına ödül verdi. Türkiye'ye kin kusulan toplantıya Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç tepki gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
bu hainler

merhaba,ya Terörist'e destek veren Cahil Esad ve kalleş Amerika.demek oluyor'ki dünya'nin sahibi ! yoktur.S-400' Rus füzeler Türkiye almasini istemiyen kalleş ! Amerika,füzeler'den'mi! korkuyor.

AV

YA ABD'YE SÖYLEDİKÇE, SÖVDÜKÇE DOLAR YÜKSELİYOR? İTTİFAK BÖYLE Mİ YAPILIYOR ACABA?...

eren

Ama THY 7 milyar dolarlık siparişle 25'i kesin, 5'i opsiyonlu toplam 30 adet 787-9 dreamliner tipi yolcu uçağına yönelik anlaşma yaptı.

Gea

Bizdede cocuk istismarcilari terfi ediliyor. ... .

MİSAFİR

TÜRKİYE İNSANLIĞIN ADALETİN MERHAMETİN BİTTİĞİ ALÇAK TOPLUMLARA ADALET MERHAMET İNSANLIK GÖTÜRÜR

Misafir

dünyadaki istilacı türk tehlikesine karşı bütün toplumlara ve bütün devletlere güçbirliği kapısı açıkıktır.bu kapıdan girmek isteyen girer;güç birliğine katılır. size ne?

Misafir

danisikli dogus sikinti yok gibi

müsafür

BU KALLEŞ TEZGAHIN İÇİNDE FETÖ HINZIRLARI BAŞROLDE HİÇ ŞÜPHE YOK İVEDİLİKLE İDAM ÇIKARILMALIDIR FETÖ ELEBAŞLARI İDAM ETMEK FARZDIR.İHANETİN CEZASI İÇERDE YİYİP İÇİP YATMAK DEĞİLDİR BU HAİNLİĞİ BU ŞEKİLDE ÖNLEMK MÜMKÜN DEĞİL YAPANIN YANINA KAR KALAN BİR ADALET ADALET DEĞİL REZALETTİR

Vatandaş

Bu düşmanlıklar Türklerin engelleyemedikleri yükselişinden kaynaklanmaktadır. Bu yükselme devam ettikçe bunlar ve yerli hayranları çoook daha kuduracaklar.

Misafir

Anlasilan 83 Sandik delil ise yaramadi. Acaba 83 sandikta ne vardi ki. Muhtemelen Gazete Pacavrasi.

sadia

iste bu olaylar kimlerin türkiyeyle ugrastigi ve kimlerin yalakalik yaptigi biraz akli olan anlar ne demisler anlayana sivri sinek saz anlamayana davulzurna az

  • 1