BIST 9.878
DOLAR 32,56
EURO 34,97
ALTIN 2.457,70
HABER /  GÜNCEL

Trabzondan Semih harekatı

Trabzonspor kulübü Fenerbahçe'nin golcüsü Semih Şentürk'ü almak için harekete geçti.

Abone ol

Trabzonspor kulübü genel sekreteri Hasan Yener, Fenerbahçe'nin golcüsü Semih Şentürk'ü kadrolarına dahil etmek istediklerini, ancak bu konuda sarı-lacivertli kulübün tavrının önemli olduğunu söyledi.

Yener, forvet konusunda öncelik verdikleri isimlerin başında Fenerbahçeli Semih'in geldiğini belirtti.

Semih'in Fenerbahçe ile bir yıl daha sözleşmesinin bulunduğunu ifade eden Yener, "bu transfer Fenerbahçe yönetiminin tavrına bağlı. Semih'i düşünmüyorlarsa o zaman biz kadromuza katmak isteriz. Bu konuda da gerekli girişimleri yaparız" dedi.

Futbolcunun menajeri Şenol Çilek, Fenerbahçe'nin Semih'in sözleşmesini tek taraflı uzattığını ve bunun hukuki açıdan hiçbir geçerliliği olmadığını, futbolcunun 31 Mayıs'tan itibaren istediği takıma gidebileceğini söylemişti.

GLOWACKİ İÇİN TEKLİF

Trabzonspor genel sekreteri Yener, Polonya milli takımının 31 yaşındaki stoperi Arkadiusz Glowacki için teklif yaptıklarını ve Wisla Krakow kulübünden cevap beklediklerini belirtti.

Yener, "bu futbolcu ön planda tuttuğumuz bir oyuncu. Onların istediği rakamla bizim önerimiz arasında büyük fark yok. Eğer teklifimize olumlu yanıt verirlerse bu transfer gerçekleşir" diye konuştu.

Glowacki için Trabzonspor'un 1.5 milyon euro teklif ettiğini, Polonya kulübünün ise iki milyon euro istediği ifade ediliyor.

Daha önce talip oldukları Fenerbahçeli Vederson'un transferinden vazgeçtiklerini dile getiren Yener, "çok yüksek fiyat talep ettiler. Bu nedenle bu transferden vazgeçtik. Anlaşmamız için bizim önerdiğimiz rakamlara inmeleri lazım" dedi.

Yener, Sırp forvet Marko Pantelic'in bonservisinin elinde olduğunu, ancak menajerinin çok yüksek fiyat istediğini, bu konuda da görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.