BIST 10.158
DOLAR 32,37
EURO 34,69
ALTIN 2.397,60
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İşsizliğe kadın eli değecek

Kayseri'de İşsizliğe Çözüm Derneği üyeleri tarafından işsizliği çözmek amacıyla bir takım etkinlikler gerçekleştirilecek.

Abone ol

İşsizliğe Çözüm Derneği Başkanı Gül Soydan, düzenlediği basın toplantısında, çözümler için bir takım çalışmalar içerisine gireceklerini söyledi.

Türkiye'nin dört bir yanından gelen 200 kadın ve Kayseri'den katılan 250 kadınla sempozyum düzenlendiğini kaydeden Soydan, bu sempozyumda çözüm yolları arayışında bulunduklarını ifade etti.

Soydan, "Türkiye'nin geleceğini şekillendirmek isteyen kadınların anlattıkları çarpıcı başlıklar bulunmaktadır. Kayserili kadınlarımız işsizliğe çözümde kolları sıvıyorlar. Çocuğuna konuşmayı, yürümeyi, okumayı öğreten evlerin direği orta direği olan kadınlarımız çocuklarına kocalarına işe girmeyi de öğretecekler. Kadınlar işsizliğe çözüm için el ele veriyorlar. Kadınlar, 7 Hazirandan itibaren 27 Mayıs Caddesinden ve Organize Sanayi Bölgesinden başlayarak şirket ve fabrikalarda işverenlere ve tüm Kayseri'de ev ev işsizlere destek olup Kayseri'de işsizliği çözmek üzere başlangıç vereceklerdir" diye konuştu.

Soydan, başlangıç gününde herkesi beklediklerini söyleyerek, 7 Haziran 2010 tarihinde 2 kapılı cami önünden saat 10.00'da başlayacaklarını ifade etti.