BIST 9.557
DOLAR 32,49
EURO 34,58
ALTIN 2.481,35
HABER /  MAGAZİN

Deniz Sekinin ünlü ziyaretçisi!

Cezaevindeki Deniz Seki'yi ziyaret eden ünlü şarkıcı gözyaşlarına hakim olamadı. "Ödediği bedel bu kadar ağır olmamalıydı" dedi.

Abone ol

Ajda Pekkan Deniz Seki'yi ziyaret etti. Seki'yle tam 3,5 saat görüştü. "Başarılı bir kadının ödediği bedel bu kadar ağır olmamalıydı" sözleriyle Seki'ye destek verdi.

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Bakırköy Kadın Ceza ve Tutukevi’ni ziyaret etti. 'Güldünya projesi' kapsamında Deniz Seki'nin bulunduğu cezaevine giden Pekkan duygusal anlar yaşadı.

Tutuklu ve hükümlü kadınların sevgi gösterisiyle karşılaşan Pekkan, kocasının borçlarına bedel olarak imzaladığı senet yüzünden 7 yıldır içeride olan bir kadın mahkumun "Yağmura dokunmak nasıl bir şey?" diye sorması üzerine gözyaşlarına boğuldu. Deniz Seki ile de koğuşunda 3,5 saat görüşen Pekkan, "Başarılı bir kadının ödediği bedel bu kadar ağır olmamalıydı" sözleriyle Seki'ye destek verdi.

Gözyaşlarını zor tuttular

Bakırköy Kadın Ceza ve Tutukevi’nde ziyaretçilerini görmek istemeyen Deniz Seki, Ajda Pekkan'a duyduğu sevgi dolayısıyla görüşmeyi kabul etti. Çıkan haberler ve cezaevinde çekilen fotoğrafı yüzünden psikolojisi bozulan Deniz Seki'nin Ajda Pekkan'a içini dökerken, ikili zaman zaman gözyaşlarını tutmakta zorlandı. Bol kağıt ve kalem isteyen Seki, yeni albümünün hazırlıklarına cezaevinde başladı.