BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.442,01
HABER /  MEDYA

Hadi Özışık'tan Özgecan Aslan isyanı

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, Beyaz TV'de Özgecan Aslan'ın başına gelen korkunç vahşeti değerlendirdi.

Abone ol

Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit programında konuşan gazeteci Hadi Özışık, Özgecan Aslan'ın öldürülmesiyle ilgili haberleri ve medyanın rolünü değerlendirdi. Özışık; "medya Özgecan Aslan konusunda önemli bir sınav vermiştir" dedi. 

Tecavüz ve taciz olaylarını medyanın haberleştirdiğini fakat bu haberlerin yetkililer tarafından dikkate alınmadığını söyleyen Hadi Özışık tecavüz davalarında verilen iyi hal kararlarına da isyan etti.

ARTIK HİÇBİR ŞEY GİZLİ KALMIYOR

"Bugün artık internet ve sosyal medya sayesinde hiçbir şey gizli kalmıyor" diyen Özışık, Özgecan haberlerini izlerken çok etkilendiğini şu sözlerle ifade etti: Korkunç bir olay. Ben izlerken yumruklarımı sıktım. İnsanın aklına kendi çocuğu geliyor.

TECAVÜZCÜNÜN İYİ HALİ OLABİLİR Mİ?

Yıllarca Taksim'de turist kadınlara yapılan gazetelerde sayfa sayfa yayınlandı fakat kimse gıkını çıkarmadı. Burada önlem alınması lazım fakat kimse önlem almıyor. Hakimlerimiz savcılarımız medyanın rolü olmadan gerekli cezaları vermiyor. Tecavüzcülere iyi hal indirimleri veriliyor. Tecavüzcünün iyi hali olabilir mi?