BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,75
ALTIN 2.498,53
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Mehmet Metiner'den Fethullah Gülen'e şok!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Sümeyye Erdoğan'a zarar gelmesi durumunda Fethullah Gülen'e yeryüzünü dar edeceklerini söyledi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - A Haber'de yayınlanan Kadraj programına katılan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Sümeyye Erdoğan'a yönelik suikast iddiasıyla ilgili çok sert açıklamalar yaptı.

Mehmet Metiner, deli bir mafya lideri olarak tanımladığı Fethullah Gülen'in Sümeyye Erdoğan'ın tırnağına zarar vermesi durumunda olacakları şu sözlerle anlattı: "Sümeyye Erdoğan'ın tırnağına halel gelirse Fethullah Gülen'i kimse koruyamaz. Fethullah Gülen'in yandaşlarını kimse koruyamaz. Bunu çok açık net söylüyorum. Yeryüzünü dar ederiz."

Mehmet Metiner'in açıklamaları şöyle:

PALAMUT KALESİNİN ŞEYHİ FETHULLAH GÜLEN

Sulçuklular zamanında Hasan Sabbah fedailerine öldürme emri verirdi. Alamut Kalesi'nden öldürme emri verirdi. Şimdi Pensilvanya'da oturan Palamut Kalesi'nin şeyhi, çakma mesih ölüm emirleri yağdırıyor. Fuat Avni her kimse onun anlatımlarından anlıyoruz ki, artık Pensilvanya'nın çakma mesihi ölüm emri vermekten iştinap etmiyor. Ha Hasan Sabbah, ha Fethullah Sabbah, değişen hiçbir şey yok. Zihniyetleri aynı, yöntemleri aynı. Bunlar günümüzün çağdaş haşhaşileri.

GÜLEN TIMARHANEDEN YENİ ÇIKMIŞ GİBİ

Neden Sümeyye Erdoğan? Bir başkası da olabilirdi. Erdoğan'ın kendisi de olabilirdi. Davamızın lideri cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik tehditler de var. Ama Sümeye Erdoğan'ın seçilmesi manidardır. Bir kız evladımıza, ben Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi, entelektüel anlamda da söylüyorum en iyi değerlerinden biri olan Sümeyye Erdoğan'ın hedef seçilmesi Pensilvanya şeyhinin nasıl zıvanadan çıktığını gösteriyor. Kendisini artık bir mafya lideri gibi görüyor artık herhalde.

Zaten Fethullah Gülen normal bir insana benzer bir hali var mı Allah aşkına? Tımarhaneden yeni çıkmış bir delinin jest ve mimiklerinin tıpkısının aynısı.

GÜLEN'İ KİMSE KORUYAMAZ

Böyle sağlıklı olmayan bir insan üst aklın emrindeki bir terör örgütünü yönetiyor. Sümeyye Erdoğan'ın tırnağına halel gelirse Fethullah Gülen'i kimse koruyamaz. Fethullah Gülen'in yandaşlarını kimse koruyamaz. Bunu çok açık net söylüyorum. Yeryüzünü dar ederiz.