BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

GOP'ta çocuklara 2 gün eğlence

Gaziosmanpaşa Belediyesi 90’ıncı yılı kutlanacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle iki gün sürecek görkemli bir “Çocuk Şenliği” düzenledi.

Abone ol

Belediye Bahçesi ve GOPARK üzerinde gerçekleşecek şenlikte müzik, eğlence, yarışma, tiyatro ve çeşitli gösteriler düzenlenecek.

Şenlik nedeniyle Belediye Bahçesi ve GOPARK üstü bir şov merkezine dönüştürülürken ilk gün yapılacak olan gösterilerde illüzyon, çeşitli yarışmalar, müzikli palyaço şov, çocuk tiyatrosu, sahne gösterileri, şişme parkurlar, jonglör ve aşuk-maşuk gösterileri yer alacak. Binlerce balonun da dağıtılacağı şenliğin ikinci gününde ise akrobat, Karagöz -Hacivat gösterilerinin yanı sıra çocuk tiyatrosu, Nasrettin Hoca ve sihirbaz gösterileri de yer alacak.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, şanlı uyanışın 90’ıncı yılı nedeniyle yarınlarımızı emanet ettiğimiz çocuklarımız için düzenlediğimiz iki günlük şenlikte her şeyin çocuklar için olduğunu belirterek, “İyi biliyoruz ki çocuklarımız ve gençlerimiz kendilerine emanet edilen Milli Egemenlik ruhunu sonsuza kadar sürdüreceklerdir’’ dedi.

PROGRAM

23 Nisan 2010, Cuma

İllüzyon Gösterisi, Yarışmalar, Şişme Maskot Dans Gösterisi, Müzikli Palyaço Şov, Çocuk Tiyatrosu, Sahne Gösterisi, Şişme Parkurlar ve Balon Dağıtımı, Jonglör Gösterisi ve Aşuk-Maşuk Gösterisi

24 Nisan 2010, Cumartesi

Jonglör Gösterisi, Yarışmalar, Şişme Maskot Dans Gösterisi, Palyaço Şov, Aşuk-Maşuk Gösterisi, Akrobat Gösterisi, Karagöz Hacivat Gösterisi, Sahne Gösterisi, Şişme Parkurlar ve Balon Dağıtımı, Çocuk Tiyatrosu, Nasrettin Hoca ve Sihirbaz Gösterisi.

Saat : 14.00 – 19.00 arası
Yer : Gaziosmanpaşa Belediye Bahçesi ve GOPARK Tesisleri üzeri ( Belediye yanı )