BIST 10.176
DOLAR 32,26
EURO 34,75
ALTIN 2.401,00
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Müfettişler meclis üyelerinin peşinde!

29 Mart yerel seçimleri ardından Aytaç Durak'ın Belediye Başkanı seçilmesiyle Büyükşehir'i mesken tutan müfettişlerin şimdi ki hedefi meclis üyeleri...

Abone ol

AjansAdana.com'un haberine göre, 29 Mart yerel seçimleri ardından Aytaç Durak'ın Belediye Başkanı seçilmesiyle Büyükşehir'i mesken tutan, İçişleri Bakanlığı müfettişleri şimdi rotayı meclis üyelerine çevirdi. Müfettişler, Büyükşehir Belediye Meclis üyelerinin tamamından savunma istedi.

MECLİS ÜYELERİ ŞAŞKIN

Aytaç Durak'ın MHP'den Belediye Başkanı seçilmesiyle Büyükşehir'deki incelemelerini yoğunlaştıran İçişleri Bakanlığı Müfettişleri, Durak'ın görevden uzaklaştırılmasının ardından bu kez meclis üyelerine kadar uzandı. İlçe Belediye Başkanlarının ve bazı bürokratlarında aralarında bulunduğu Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri, müfettişlerin tamamı imardan oluşan 15 ila 20'ye yakın konudan istediği savunma karşısında şaşırdı.

MEMUR BİLE VAR!

Dün tebliğ edilen savunma talebi çoğu meclis üyesinin tepkisine yol açarken, savunmada geçmiş dönemde mecliste bulunmayan bir çok meclis üyesinden o döneme ilişkin savunma istenmesi ve yine bir kısım belediye memurlarının da meclis üyesi sanılarak savunmaya muhattap tutulması da komik karşılandı.Öte yandan görevden uzaklaştırılan Durak'ın itirazının reddedilmesi, meclis üyelerinden savunma istenilmesiyle bir hayli karışan sürecin nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor.