BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan Yazıcı koltuğunu kaptırdı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, Çağrıbey İlköğretim Okulu 6-B sınıfı öğrencisi Ali Seyit Organer bir saatliğine Tuzla Belediye Başkanı oldu.

Abone ol

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 23 Nisan Ulusal Eğemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle bu yıl Çağrıbey İlköğretim Okulu öğrencilerini makamında kabul etti.

Sembolik olarak Tuzla Belediye başkanlığı koltuğuna oturan 6-B öğrencisi Ali Seyit Organer, ilk talimatını yeşil bir çevre konusunda verdi. Tuzla’nın İstanbul’un diğer ilçelerine göre daha yeşil bir görünüme sahip olduğunu belirten Organer, ağaçları kesmek yerine ağaç dikilmesine önem verilmesi gerektiğini söyledi.

Koltuğa oturduğu süre uzadıkça öncelikli konularını da sıralayan minik başkan, öğrencilerin emniyeti için gerekli tedbirlerin alınması ve yoksul ailelere yardımcı olunması talimatını da verdi. Organer, Tuzla Belediyesi’nin yardıma muhtaç kişiler için kurmuş olduğu Gönül Elleri Çarşısı’nın çalışmalarını da çok beğendiğini vurguladı. Belediyenin eğitime verdiği desteğin aynen devam etmesini isteyen minik Başkan “belediyenin hizmetlerinden dolayı öğretmenlerimiz adına teşekkür ediyorum. Ancak eğitim gördüğüm okulla ilgili birkaç isteğim olacak bunları da gerçekleştirirseniz mutlu olacağım” dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ise, kendisini ziyaret eden öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek günün anısına çeşitli hediyeler verdi.