BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bitlis'te 23 Nisan'a hava muhalefeti!

Bitlis'te Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen program havanın soğuk olmasından dolayı İsmail Eren Spor Kompleksi'nde gerçekleştirildi.

Abone ol

Bitlis'te Saat 10.00'da başlayan programa Vali Nurettin Yılmaz, Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, Bitlis Eren Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Halil Çerçi, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, kurum amirleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Bitlis Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz'ın yapmasının ardından sportif faaliyetlerde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Program öğrenciler tarafından hazırlanan gösterilerle devam etti. Jimnastik gösterileri, koro ve solo şarkıların seslendirildiği program halkoyunları ekiplerinin gösterileri, protokol ve vatandaşların halayları ile son buldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, çocuklarla yakından ilgilendi. Ayrıca minik bir izleyici gazetecilik mesleğine özenerek gazeteci ağabeylerinden aldığı fotoğraf makinesiyle programdan fotoğraflar çekti.