BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,70
ALTIN 2.400,92
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan Kara koltuğunu bıraktı!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Çatalca’da da büyük bir coşku ile kutlandı.

Abone ol

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Başkanlık makamını bir 5. sınıf öğrencisi Sevil Karaevli’ye bıraktı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile Çatalca Ferhatpaşa ilköğretim okulu öğrencileri Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı makamında ziyaret ettiler. Başkan Kara burada temsili olarak makamını 12 yaşındaki 5. sınıf öğrencisi Sevil Karaevli’ye teslim etti. Bir günlüğüne Çatalca Belediye Başkanlığı makamına oturan küçük Başkan, Çatalca Belediyesinin çalışmaları ile ilgili olarak çeşitli bilgiler alarak beraberinde gelen arkadaşlarının sorularını yanıtladı.

Küçük Belediye Başkanı Sevil Karaevli, makamı teslim aldığı Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’dan da sel felaketi başta olmak üzere ilçenin, Belediyenin sorunları ve Belediye personel sayısı ile ilgili olarak Başkan Cem Kara’dan çeşitli bilgiler aldı. Minik öğrencilerle yaklaşık iki saat bir arada kalan Başkan Cem Kara küçük misafirlerine çeşitli ikramlarda da bulunarak sohbet etti.